من شوهرم کلا آهو ناله میکنه ک ندارم و نمیشه برا پدرا کادو بخریم، ولی من پدرم خیلی خیلی هوامو داره دلم نمیاد یه روز پدر براش چیزی نگیرم، به نظرتون گناه داره بهش نگم از پول خودم برا بابام کادو بخرم؟از نظر شرعی😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مطمئنی عزیزم؟این پولو هم بابام بهم داده، همیشه بهم پول میده
اها بابات دادن که ایرادی نداره ولی بازم به شوهرت بگو مثلا بابات بیاد به شوهرت بگه ممنون از هدیه بعد شوهرت بگه من نمیدونستم کلا دلخوری بین خودت و شوهرت میاد
بهش بگو من باید کادو بگیرم پدرمه نمیتونم نگیرم براش . بگو من میگیرم میتونستم بهت نگم ولی دارم میگم ت ...
میدونی من حس میکنم دغدغه شبو روزه پدرم هستم خیلی هوامو داره، تازه بهم زنگ زد ک قند ناشتات چند بود هوا خودتو داشته باشو فلان، آخه باردارم و دیابت گرفتم، همیشه واسم بهترین میوه های شهرو میگیره میگه بچت خوشگل میشه🥺گردو و مویز و آجیل میگیرههر هفته هم واسم پول میزنه، میاد دنبالم منو میبره دکتر برام نوبت میگیره خودش ویزیت و حساب میکنه ، من نَمیرَم براش؟