2777
2789
عنوان

آیا من طلاق بگیرم یا به شوهرم برگردم کمکم کنید سردرگمم بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 52 پست

خودم باشم دلم می سوزه و میمونم و سعی میکنم کمکش کنم

اما یه استاد داشتیم می گفت معتادها هرگز هرگز ترک نمی کنند و زندگیتونو تباه میکنن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم واسه شوهرت سوخت گناه داره 💔

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

جدا می شدم چون بچه نداشتم .خانواده شوهرم هم اوکی نبودن .شوهر معتاد هم نمی خواستم .

اشباه نکنی بمونی ها وقتی بچه نداری .بیشتر وقت ها چیزی تغییر نمیکنه اون جوانی عمر و سلامتی تو هست ک بر باد میره تو لایق خوشبختی و آرامشی نمون لطفا

بابای خودمم معتاد بوده و هست‌...

اوه همین دیگه پس میدونی الکی میگن ترک می کنیم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
باباش اومد درو واسش باز نکردیم رفتدیگه ام هیچی نگفتن

کار بدی کردی حرمت پیرمرد و نگه میداشتی و حرفتو واضح و محکم میزدی

الانم چون بچه نداری خب شرایط راحتتره

شرط ترک کردن و بذار و برگرد شاید تونستی دوباره زندگیتو بسازی

بعد از طلاق چیزی منتظرت نیست عزیزم 

خودم باشم دلم می سوزه و میمونم و سعی میکنم کمکش کنماما یه استاد داشتیم می گفت معتادها هرگز هرگز ترک ...

نه من خیلیارو دیدم ترک کردن چندین ساله ودارن سالم زندگی میکنم این نظربرای همه درست نیست

بنظرم کمکش بده ترک کنه تو خونه 

مواد سفید هم نیست که ترکش چندان سخت باشه اما نیاز به مراقبت زیادی داره حتماً باید مشاوره و کلاس بره و قطع نکنه 

این فرصت بهش بده طلاق آخرین راه هست 

هزاران نفر از این بند رها شدند به کمک آدم های خوب 

وقتی کنارش باشی بهش محبت کنی اونم بهت وابسته میشه 

اگر خدای ناکرده روزی لغزش کرد بعد جداشو 

اما مراقب باش این وسط به هیچ وجه باردار نشی 

شرایط خونه پدرم افتضاحه دوتا داداش مجرد بداخلاق دارمیه خواهر ک میخواد نامزدیشو بهم بزنه وضعشونم خوب ...

خب شرایط همسرتون هم که افتضاحه...حالا دیگه خودت بشین فکر کن وتصمیم بگیر

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️