2777
2789

بچه ها تو یه ساختمونیم با مادرشوهر اصلا نمی‌خواستم بدونه من قرعه کشی نوشتم بعد یکماه پیش به اصرار شوهرم که خواهرم قرعه کشی می‌نویسه منم نوشتم پیش خواهرش  حالا همرو نشسته به مادرشوهر و اون یکی خواهر شوهرا رو همه گفته مببغس که چقدر نوشتیم و کلا نمی‌خوام هیچ کس سر از کارشون دربیاره خودشون میخوان دخالت کنند و سر از کار همه دربیارن یعنی آنقدر فضولن که حد نداره همیشه دخالتاشون و فضول بازیاشون هست نمی‌دونم واقعا چیکار کنم

چقدر از این قرعه کشی های خونگی بدم میاد

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب جای دیگع بنویس اگه تازس بفروش

جای دیگه نوشته بودم اصلا نفهمیده بودن چون با اینا آشنا نیستن نمی‌دونم این چه کاری بود من کردم حالا پارسال یدونه نوشتم پیشش مبلغش کم بود به اسم من بودا زمانی که در اومد ریخت به کارت شوهرم به جای کارت من بعد بهش هم گفتیم برگشته میگه زن و شوهرین دیگه فکر نمی‌کردم تو و داداشم دارین بخاطر همین ریختم  

به نفع اون کسیه که قرعه مینویسه

دقیقا اون طرف پولشو میگیره سرمایه میکنه مثلا پنجاه تومنم باشه اصلا طلاهم بخره قطعا پولش دوبرابر میشه تا انتهای قرعه کشی ولی شما هی پول میریزین تهشم بعد چند ماه یا چندسال پول خودتون و برمیگردونه بهتون

گفتم بهش اتفاقا میگه نمیشه عزیزم به اینکه توسعه کسی دیگه قبول نمیکنم

خب پس اشکال نداره همینو بریز ولی قرعه دیگه پیشش نزار اصلاا قرعه دیگه نمیصرفه بخصوص اگه مثل من بدشانس باشی آخراش دربیاد  من قرعه هام چند ماهه تموم میشه دیگه نمیخام بزارم ماه به ماه بدم  زیرگرم هم طلا بگیرم بازم سود کردم 

خب پس اشکال نداره همینو بریز ولی قرعه دیگه پیشش نزار اصلاا قرعه دیگه نمیصرفه بخصوص اگه مثل من بدشانس ...

دقیقا آخرین بارمه والا آدم همون دو تومن که می‌ریزه رو خورد خورد یه سکه پارسیان بخره هر ماه سودش بیشتره تا قرعه بنویسه