2777
2789

یکماهه قهرم خونه بابامم میخوام باهاتون مشورت کنم خانمای بالغ و با تجربه نظر بدید

خصوصیات خوبش

بشدت مهربون و بادرکه و نمیزاره اذیت بشی 

پاک و متعهد و وفاداره و دوسم داره 

با اینکه شاغل بشم مشکلی نداره و مردی نیست ک اجتماع رو بد بدونه 

خصوصیات بدش 

معتادشده💔قرص متادون میخوره و سیگار میکشه و همین باعث بیکاریش شو و مرتب میخوابید و همش دعوا میکردیم

توی دعوا بهم حرف بد میزد 

بعضی وقتا بهم تهمت میزد(نمیدونم قصد حرص بود یا نه)

واقعا این اواخر نابودشدم از تحمل 

قراربود ترک بکنه ولی میگفت کمپ نمیرم و باید خودم ترک بکنم و اونم هی امروز و فردا میکرد و منم کم اوردم دیگه 

بهونه گیر شده بود خونه بابامم نمیومد و میگفت بدم میاد ازشون

اخه خانواده هامون دوران عقد و عروسی زجرمون دادن واقعا زجر دادن و ادمای بی درک و مسئولیت و پررویی هم هستن 

بگید چکارکنم؟؟؟

بچه ندارم نخواستم بیارم ترسیدم 

به نظر من جداشو 

آخرین نفری که میفهمه معتاد شده خود شخصه 

عمرت هدر میره 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بگید ترک کنه بعد برگردید

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم صبر کن 

بهش بگو هروقت ترک کردی برمیگردم 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

قشنگم هر کاری کردی فقط به متن اخرت وفادار بمون

بچه داااار نشو

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بهش فرصت ترک کردن بده و تعهد بگیر که بعد از ترک دیگه سمت مواد نره،نظر اون چیه، دنبالت اومده این چند وقت؟ 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

اعتیاد چیزی نیست که بشه به این راحتیا ازش گذشت... بگو ترک کردی جواب ازمایش بیار بعدم باهاش شرط بذار بگو برگردم تا یه سال هر روزی ممکنه رندوم ببرمت ازمایش و چک کنم اعتیادتو ببین قبول میکنه؟