2777
2789
عنوان

گویا آقایون هم پریود میشن 🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 47 پست
۲ روز چقدر پریودش سبکه

همین دو روزم میخوام سرشو ببرم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال من دائم الپریوده15 ساله شده خوبم نمیشه😵‍💫

چجوری تحمل میکنی من همین 2 روز میخوام کلشو بکنم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یکی از دوستام شوهرش کم حوصله بوده یه مدت

از شوهرش که میپرسه چی شده

شوهره میگه دارم یائسه میشم

دوستم میگه خیلی جدی بود و نشسته برای زنش توضیح داده

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

اره داداش من یه روزایی دیشبش میگه فردا فلان کار صبح پا میشه اصن انگار یه چیز دیگس 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

مال من کل ماه پریوده

چجوری تحمل میکنی 

چه خوب که کم و منظمه. من همکار مرد زیاد دارم روالشون دستمه داغونن

😂😂😂😂من امروز فهمیدم 

واییی دقیقا نامزدم من ینی ی تاریخ دقیق دارم ۱۵ روز اول ماه خوب آخر ماه به شدت بد

اون فکر کنم برای حقوق هاس

شوهرمن باردار میشه زایمانم میکنه زائو میشه😑

دیدی لوس هم میشن؟، 😂

شاید موعد قسط و چک اعصاب نداره

نه 3 ماه تو این ماه این شکلی 

یکی از دوستام شوهرش کم حوصله بوده یه مدتاز شوهرش که میپرسه چی شدهشوهره میگه دارم یائسه میشمدوستم میگ ...

از چند سالگی این 32