2777
2789
عنوان

از منِ ماما به شمایی که می‌خوای زایمان راحت داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 21281 بازدید | 339 پست
از وقتی طبیعی زایمان کردن فوبیای زایمان طبیعی گرفتم

نکته دیگه که یادم رفت بگم روش‌های کاهش درد مثل بی حسی اپیدورال هم توی بیمارستان وجود داره که با انتخاب خود مامان و در صورت نیاز انجام می‌شه، برای کسایی که از درد نگرانی زیادی دارن.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره گفتن چون بچه یهو اومده اینجوری شده.....میگم زایمان دوم راحت تر و زودتر از زایمان اوله؟ب جنسیت هم ...

خواهرم چون زایمان دومش با فاصله زیاد از اولی  و بعد ۱۳ سال بود بهش گفته بودن انگاری ک بار اولته زایمان میکنی 

و خییییییلی سخت تر از زایمان اولش بود 

دوتاش طبیعیو بشدت سخخخت 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

اره گفتن چون بچه یهو اومده اینجوری شده.....میگم زایمان دوم راحت تر و زودتر از زایمان اوله؟ب جنسیت هم ...

معمولا اگه فاصله زایمان دوم از اول کم باشه زایمان راحتتره....

نه زایمان به جنسیت ربطی نداره....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
خواهرم چون زایمان دومش با فاصله زیاد از اولی و بعد ۱۳ سال بود بهش گفته بودن انگاری ک بار اولته زایم ...

ای وای ...من با اینکه زایمان دوممه مثل چی ترس دارم ...فاصله بارداری های من ۳ساله تقریبا

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
ای وای ...من با اینکه زایمان دوممه مثل چی ترس دارم ...فاصله بارداری های من ۳ساله تقریبا

۳ سال ک خوبه و زیاد نیس فاصلش با قبلی 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

دوستم با زایمان طبیعی ۳۴ تا بخیه خورد کجا جا دادن به نظرت این همه بخیه رو ؟؟ 😑😑😑

۳۴ تا که به نظر اغراق کرده ولی بخیه زایمان چون سطح صاف که نیست هم پوست بیرون هست و شکل داخلش باید حفظ بشه برای همین تعدادش زیاد به نظر میاد ولی روی پوست که دیده می‌شه نهایت چند تاست....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
یکی میگفت چون برا طبیعی هی فرتو فرت هرکی از راه میرسه دستشو میکنه اون تو و معاینه میکنه برا همین سز ...

🤔🤔

یکی میگفت چون برا طبیعی هی فرتو فرت هرکی از راه میرسه دستشو میکنه اون تو و معاینه میکنه برا همین سز ...

جنین با انقباضات رحم به سمت بیرون میاد نیازی به دست نیست، معاینه هم برای بررسی باز شدن دهانه رحم و پایین اومدن جنین انجام می‌شه......

وقتی یک ماما، مامان میشه   
جنین با انقباضات رحم به سمت بیرون میاد نیازی به دست نیست، معاینه هم برای بررسی باز شدن دهانه رحم و پ ...

منظورم اینه نمیشه بجای زور زدن دکتر بادست بچه رو دربیاره از اول توی طبیعی البته؟

چطور یه مامای خوب پیدا کنم ک کل دوره زایمان زیر نظرش باشم ؟ بنظر شما اینکه شکم چقدر بعد زایمان افتاد ...

مراکز مشاوره‌های مامایی هستن ماما معرفی می‌کنن...

بزرگ شدن شکم که به خاطر بارداری و کشیدگی پوست تا حدی طبیعیه و ربطی به زایمان نداره....

ورزش موثره...

وقتی یک ماما، مامان میشه   
عزیزم من هفته ۳۶ هستم ، دو هفته پیش آزمایش قند دادم ناشتا ۸۲ و ۲ ساعت بعد صبحانه ۸۸ بود دکترم گفت قن ...

اگه اعداد رو درست گفته باشی نه خوبه

بعد از سزارین سعی کن راه بری و تحرک داشته باشی تا زودتر نقاهتت تموم بشه، فیبر و مایعات زیاد بخور تا یبوست نگیری، بعد از عمل سرت رو خیلی تکون نده و چای کم‌رنگ بخور که سر درد نگیری و.....

وقتی یک ماما، مامان میشه