2777
2789
عنوان

من سیاهه جهیزیه ندارم بنظرتون الان ک سه ماه گذشته بنویسم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 30 پست
بله بنویسید و امضا بگیرید. انشاالله تا ابد باهم خوشبخت زندگی کنید و پیرشین به پای هم. ولی آینده مشخص ...

من فقط باید بشینم دعا کنم یا هیچ وقت این اتفاق نیافته

یا اگه افتاد من اینقدر توانایی مالی داشته باشم بتونم از اول وسایلمو بگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما ک دیگ ننوشتیم ولی یک درصد مشکلی هم پیش بیاد خودم در این زندگی خارج بشم خیلی هست واگذارشون میکنم ب ...

بنظرم زندگی ک طلاق کشیده بشه ضربه روحیش بدتر از مالیه

خدایی این کار خیلی زشته. توهین ب خودتهحالا این زندگی خدای نکرده از هم بپاشه اررش خودت و روان ات بیشت ...

اخه ی عده میگن چون خودش هیچ کاری نکرد سیاهه نداره

من فقط باید بشینم دعا کنم یا هیچ وقت این اتفاق نیافتهیا اگه افتاد من اینقدر توانایی مالی داشته باشم ...

عزیزم منتظر اون روز نباش

از هر چی بترسی سرت میاد

ایشالا خوشبخت باشی و اصلا همچین روزی نیاد

من که خدایی نکرده همچین اتفاقی بیفته حتی با این که همه چیو خودم خریدم حتی یه ذره برام مهم نیست 

وقتی جوونی آدم تلف شده باشه وسایل دیگه چه ارزشی داره

بنظرم زندگی ک طلاق کشیده بشه ضربه روحیش بدتر از مالیه

دقیقا تو اطرافم دیدن بابام هم همیشه میگ اصلا میگ آدم حونشو آزاد کنه مهریه هم نمیخوایم ولی کسی ک بچه داره باید پول برای پشتوانه داشته باشه بحثش فرق میکنه

اخه ی عده میگن چون خودش هیچ کاری نکرد سیاهه نداره

اون یه عده فتنه گرن😬

آتیش دست شونه بندازن تو زندگی اینو اون. چرا اجازه میدی راجع ب زندگی ات نظر بدن؟

بعدم چرا میگی هیچ کاری نکرد؟ اینایی ک گفتی بیشتر از چیزایی یود ک خودت گفتی حتی ایرانی اش اگر باشه واسه شما برند باشه! چرا کارشو بی ارزش میکنی؟

ب فرض ک خدای نکرده لازم ات شد مثلا ده سال دیگه اینا ک گفتی ب چه کارت میاد؟ 

همه اینجا ادعا میکنن وسایل شون دو سال ی بار عوض میکنن شما عوض کنی چی میشه؟اون قبلی ها رو انبار میکنی برای روز مبادا؟

من نه میگم اینکار رو انجام  بده نه میگم نده. فقط بنظرم افسار زندگی ات رو دست چهارتا ادم بیسواد خاله زنک نسپر

پس فلسفه سیاهه چیه ک همه اصرار دارن بنویسن؟

همه که اصرار ندارن 

اتفاقا الان تاپیک زدی جز خودت یه نفر دیگه گفت بنویس

من حتی تعجب کردم😅چون ما تا حالا این همه دختر تو فامیل شوهر دادیم با جهیزیه های کامل هیشکی سیاهه نداره

اصلا برامون مسئله نیست

من فقط باید بشینم دعا کنم یا هیچ وقت این اتفاق نیافتهیا اگه افتاد من اینقدر توانایی مالی داشته باشم ...

ببین همه اینایی که گفتیو منم موافقم. وسایل ارزشی نداره و عمر ادم مهمه.تو دادگاها این همه پرونده واسه کالاها الکی نیست. بازم میگم خوشبخت باشی هزارسال و پیرشین باهم. برا دشمن آدمم پیش نیاد این چیزا. اومدی دیدی 1سال دیگه یه چیز شد و مجبور شدی. تو این حین بچه هم داشتی. خب وسایل نو هست. میتونی با بچت تشکیل زندگی جدید بدی.کار از محکم کاری عیب نمیکنه. این که میگن انجام بدی واسه روز مباداست. بازم انتخاب خودته. خودتی ک باید با توجه به شرایط خودت تصمیم بگیری. هرکار فکر میکنی درسته همونو انجام بده عزیزم

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
ببین همه اینایی که گفتیو منم موافقم. وسایل ارزشی نداره و عمر ادم مهمه.تو دادگاها این همه پرونده واسه ...

من اصلا شرایط جدا شدن ندارم

نمیتونم جدا بشم

حتی به قول شما اتفاق بدی هم بیافته

من اصلا شرایط جدا شدن ندارمنمیتونم جدا بشمحتی به قول شما اتفاق بدی هم بیافته

خب پس دیگه اسم سیاهه رو هم نبر عزیزم و مطرح نکن بحثشو. لازم به نوشتنش نیست. عشقتون پایدار ❤️

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️