2777
2789
عنوان

نینی سایت واقعیات چرا اینطوریه 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 26 پست
نی نی سایت اونجای که بهت تهمت میزنن بدترهشخصیت ندارن بعضیهمه اینجا انگار کارشناس هستن

دقیقااااا

یه سری یه بنده خدایی تاپیک زده بود واسه یه مشکلش و اشتباهی به جا تاپیک نوشته بود تاپتیک و همه به جای اینکه کمکش کنن مسخره کردن 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

کاملا موافقم باهات برا همه یه نسخه می‌پیچن اینجا انگار ماشین ورودی و خروجیهمن دختر ۱۷ ساله دیدم عاقل ...

اره دقیقا ی نمونه اش منو خواهرم

18 سالگی ازدواج کرد ی خونه و خونواده رو چرخوند از پس همشون براومد من الان ک 18 سالمه واقعا نمیتونم اون کارارو انجام بدم حس میکنم خیلی بچه ام هنوز مونده تا ب مرحله 18سالگی خواهرم برسم

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بابااااا من دختر داییم ۱۴ سالشه ازدواج کردهنمیدونی چجور خونه رو تمیز میکنه بچه دار شده ا ...

ولی ازدواج تو ۱۴ سالگی هم زیاد این مدلی خوب نیستااا

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

ولی ازدواج تو ۱۴ سالگی هم زیاد این مدلی خوب نیستااا

با خودت چند چندی 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
ما نمیتونیم برای دیگران نسخه زندگی بپیچیم. فقط میتونیم نظر شخصی خودمون رو بگیم.من به شخصه ازدواج زیر ...

درسته عزیزم منم نمیگم یه دختر ۱۲ ساله رو شوهر بدن که 

چند روز پیش یه نفر تاپیک زده بود ۲۰ سالشه  سرد و گرم چشیده و البته خواستگارش هم گفت واقعاااا از همه لحاظ خوب بود و...

اومدن گفتن نه د زیر ۳۰ ازدواج نکنید و ... 

خب چرا ۲۰ سال به سن قانونی هم که رسیده و اولیه چرا نه

بله متاسفانه من کاملا مخالف ازدواج تو سن پایین هستم اونم بخاطر اینکه بچه باید بچگی کنه ولی دیگه ۲۰ س ...

درسته عزیزم عاقل شده اما هنوز جا داره که یک سری هیجانات را با گذر زمان کنترل کنه 

سن طلایی نتیجه تحصیلش هست 

بیفته تو‌خط ازدواج حواسش پرت میشه نمیتونه تمرکز کنه روی درس و دانشگاه و شغل آیندش 

دختر بعد از 25

پسر 30 برای ازدواج مناسب هست 

چرا باید فرق داشته باشه وقتی این ادمای همین جامعه ان که تو این سایت هم هستن اتفاقا اینجا چون مجازیه ...

متاسفانه اینطور نیست 

چرا باید فرق داشته باشه وقتی این ادمای همین جامعه ان که تو این سایت هم هستن اتفاقا اینجا چون مجازیه ...

به نظر منم همینطوره. 

مخصوصا بعضی ها وقتی نظر مخالفشون داشته باشی ، قشنگ خود واقعی شون رو با توهین هایی که میکنن ، نشون میدن. 

اره دقیقا ی نمونه اش منو خواهرم18 سالگی ازدواج کرد ی خونه و خونواده رو چرخوند از پس همشون براومد من ...

ادم ها با هم متفاوتن خوب عزیزم منم ۱۸ سالمه هیچی حالیم نیست 🤣🤣 سختی زیاد کشیدماااا ولی خب وافعا میدونم اگه ازدواج کنم نمیتونم انگار مثل بچه ام 

با خودت چند چندی

نه کودک همسری باشه و نه اینکه اینجا  بگن ازدواج فقط تو ۳۰ سالگی خوبه

درسته عزیزم منم نمیگم یه دختر ۱۲ ساله رو شوهر بدن که چند روز پیش یه نفر تاپیک زده بود ۲۰ سالشه سرد ...

بله شاید ازدواج برای اون دختر خوب باشه. 

البته هر ازدواجی تو هر سنی نیاز به شناخت و آگاهی داره. 

نه کودک همسری باشه و نه اینکه اینجا بگن ازدواج فقط تو ۳۰ سالگی خوبه

😂

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست