2777
2789
عنوان

جاریم با حوله اومد

2230 بازدید | 106 پست

مادرشوهرم و جاریم همسایه دیوار به دیوارن واحد کناری هم زندگی میکنم

ی بار خونه مادرشوهرم بودم با نامزدم تنها بودیم جاریم همش میرفت میومد هر سری هم ک میومد در میزد نامزدم درو باز میکرد

من خواستم سالاد بخورم سس نبود خواستم سس درست کنم جاریم گف من سس اماده دارم میرم بیارم . رفت ولی دیگ نیومد من فک کردم لابد یادش رفته، بعد نیم ساعت اومد این سری شانسی من درو باز کردم دیدم با حوله تن پوش اومده بهم سس داد😐 اگ نامزدم درو باز میکرد چی یه سریا چرا انقد بی حیان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا معنی این رقابت جاری ها چیه؟

مگه هوو ان 

اینکارا چه معنی میده واقعا 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

باحوله چرا خانواده راحتین باهم باشن کارش درست نیس 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم