پسرم ۷سالشه موقع دویدن یا یکم ورجه وورجه کردن سریع قرمز میشه و سرفه میکنه و سرش عرق میکنه ، دکتر دیشب گفت آسم خفیف داره ، آخه چرا باید اینقدر این بچه اذیت بشه تا بود لوزه و کلی مریضی الانم آسم😓
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خداروشکر ، ایشالا بچه منم خوب بشه ، چون پسر و عاشق دویدن و ورجه وورجه، ولی کافیه یکم بدونه یا بازی کنه سرفه امونشو میبره اینقدر که استفراغ هم میکنه گاهی
یه دکتر فوق تخصص اطفال میگفت اکثر بچه ها ریه هاشون ضعیفه چون تو کوچیکی کرونا گرفتن، ولی با اسپری و دارو کنترل میشه و کم کم خوب میشن. فقط ممکنه تو سرماخوردگی ها یه مدت بیشتر از بقیه درگیر بشن.
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!!
هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
من مشکلی با دارو و اسپری ندارم از اینکه بچم نمیتونه بدونه یا بازی کنه اذیتم، آخه خیلی عاشق فوتباله و ...
تا حالا اسپری استفاده کرده؟
اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!!
هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)