2777
2789
عنوان

از دیشب که دکتر گفت پسرم آسم خفیف داره حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بچگی داشتم الان خوبمنگران نباش

خداروشکر ، ایشالا بچه منم خوب بشه ، چون پسر و عاشق دویدن و ورجه وورجه، ولی کافیه یکم بدونه یا بازی کنه سرفه امونشو میبره اینقدر که استفراغ هم میکنه گاهی

منظورت آسم آلرژیکه؟ دختر منم داره مدام تک سرف رو داره...

بعد یعتی به چیزی حساسیت دارن گلوشون متورم میشه میوفتن به سرفه و تنگ نفسی.

من فهمیدم دخترم چیزای ترش مرکبات ... تخم مرغ میخوره  شدید میشه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
منم آسم خفیف دارم عزیرم نگران نباش چیز خاصی نیس اصلافقط اسپری و باید بزنه مرتب و دارو اگ دادههیییچ م ...

من مشکلی با دارو و اسپری ندارم از اینکه بچم نمیتونه بدونه یا بازی کنه اذیتم، آخه خیلی عاشق فوتباله ولی اصلا نمیتونه بدوئه

من مشکلی با دارو و اسپری ندارم از اینکه بچم نمیتونه بدونه یا بازی کنه اذیتم، آخه خیلی عاشق فوتباله و ...

یمدت ک رعایت کنه بعد کم کم خوب میشه و میتونه بازی کنه کلی بدوعه🤭

یه دکتر فوق تخصص اطفال میگفت اکثر بچه ها ریه هاشون ضعیفه چون تو کوچیکی کرونا گرفتن، ولی با اسپری و دارو کنترل میشه و کم کم خوب میشن. فقط ممکنه تو سرماخوردگی ها یه مدت بیشتر از بقیه درگیر بشن. 

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
من مشکلی با دارو و اسپری ندارم از اینکه بچم نمیتونه بدونه یا بازی کنه اذیتم، آخه خیلی عاشق فوتباله و ...

تا حالا اسپری استفاده کرده؟

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
منظورت آسم آلرژیکه؟ دختر منم داره مدام تک سرف رو داره... بعد یعتی به چیزی حساسیت دارن گلوشون متورم م ...

پسر من عاشق تخم مرغها یعنی بدون تخم مرغ نمیتونه زندگی کنه. از کجا بفهمم به تخم مرغ حساسیت داره یا نه؟ 

پسر من وقتی میدوئه یا فعالیت میکنه خیلی قرمز میشه و سرش عرق میکنه و سرفه میکنه شدید تا یکم آب بخوره خوب بشه