2777
2789
عنوان

سیاست یادم بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 23 پست
ممکنه نیست نتونی تو اختیار داری اسباب بازی احساسات نیستی که هر چی تو ذهنت میزاره رو بزاره کفه دسته ه ...

مادر شوهرم که کل دنیا رو بگرده مثل من پیدا نمیکنه میدونی چرا چون شده فحش هم داده چیزی بهش نگفتم شده بچمو زده چیزی نگفتم شده آشوبی به پا کرده چیزی بهش نگفتم من الان فقط میخوام شوهرمو راضی نگه دارم اونو خوشحال کنم سرش غر نزنم فقط اونه که برام مهمه 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 
معلومه که ذاتا زن خوبی هستی، اما تجربه یه شبه که نمیاد، وقت میبره، سعی کن کمی خودت رو کنترل کنی و از ...

خوبی از خودته آره سعی میکنم چون گناه داره مثلا خواستم بدونم اگه مامانش زیاد می مونه من بجای اینکه مستقیم برم به شوهرم بگم  چکار کنم خودش متوجه بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دروغ نگم ازش میترسم هیچ کس تا الان نتونسته محکومش کنه سر زبون دار و داد و بیداد کنه

حق داری من یک بار طلاق گرفتم خواهرشوهرم خیلی سلیطه بود اگه از آزار ادیت هاش میگفتم شوهر با کمربند وحشبانه کتکم میزد آخرش طلاقم داد چون مریض شدم اورژانس بردم بیمارستان

به علت خروج بی اجازه از خونه طلاقم داد

دروغ نمیگم

در خونه روم قفل میکرد

خدا را شکر کن شوهرت خوبه

مادرشوهرت هم جاش جهنمه

خوبی از خودته آره سعی میکنم چون گناه داره مثلا خواستم بدونم اگه مامانش زیاد می مونه من بجای اینکه مس ...

بگو میخوام برم خرید یا میخوام خونه رو تمیز کنم، خلاصه کاری کن که بفهمه براش وقت نداری

حق داری من یک بار طلاق گرفتم خواهرشوهرم خیلی سلیطه بود اگه از آزار ادیت هاش میگفتم شوهر با کمربند وح ...

وای چی کشیدی خیلی ناراحت شدم آره خدا رو شکر شوهرم خوبه،،نه مادر شوهرم که جاش جهنم نیست چون اون چه میدونه من دارم اذیت میشم وقتی ظاهرم خوبه وقتی باهاش خوبم من اهل اخم و تخم و بی احترامی نیستم فقط مشکلم اینه غرش رو به شوهرم میزنم

ب شوهرت غر نزن ب مادرشوهرت قیافه بگیر کم محلی کن بزاره بره

شوهرم یه بار گفت هر چی بهت گفت جوابش رو بده ولی نیا به من بگو گفتم باشه ولی اگه ذره ایی تونستم این کارو کنم

شوهرم یه بار گفت هر چی بهت گفت جوابش رو بده ولی نیا به من بگو گفتم باشه ولی اگه ذره ایی تونستم این ک ...

اشتباه میکنی اینطوری درنظرت شوهرت ی زن غر غرو و بداخلاق میشی رفته رفته ازت خسته میشه ،پیش شوهرت اصلا از مادرش نگو خودت بامادرشوهرت طرف باش شوهرت میاد خونه آرامش بگیره،اینکه بهت گفته جواب مادرشو بدی خیلی جلوییبعضی مردا خط قرمزشون خانوادس زن جرات نداره حرفی راجبشون بزنه

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔