سلام دوستان من شوهرم کلا دوست نداره عکس پروفایل بزار م حالا مادرم باهاش لج کرده عکس منو کذلشته پروفایل
هرچی میگم پاک نمیکنه چی بهش بکم پاک کنه؟ باعث شده شوهرم قرربزنه تو زندگی بخاطر عکس شمابکید من ب مادرم چی بگم پاک کنه
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
شوهر منم بدش میاد عکس بذارم پروف یا پست استوری ولی ن بددله ن شکاک بلاخره هرکس از یه چیز بدش میاد
خب ط بگو ب مادرم چی بگم تو ک منو درک میکنی
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی ببخشسدا چ مامانت بی درکه ..همه دنبال اینن دخترشو تو زندگیش همهجوره راحت باشه اونوقت مامان شما دا ...
همینن من الان تازه برگشتم سر زندگیم نصف کاراطلاقمو انجام دادم . گفت خوب میشم فرصت بد رفتاراش خوب شدهه همون روز اول گفت مانتو کوتاه عیب نداره و.... ولیییی عکس بدم میاد خب چ کنم نمیش برای ی عکس زندگیم خراب کنم حالا عکس نزارم نمیمیرم
مادرش اونو ب دنیا اورده حق داره بچه اشه میتونه بزاره . شوهر نباید ب مادر طرف بدبین باشه
میگ مادرت چون بزرگته کلی ادم شمارشو دارنننن
چقدر ی سری کامنتا عجیبن😐بیاد سر ی عکس پروفایل خونش دعوا بندازه دائم یا طلاق بگیره؟کسی از اینکه عکس ...
دقیقاااا🥺تو بگو ب مادرم چی بگممممم پاکننه
دوست عزیز به کامنت بعضیا توجه نکن بخاطر یه عکس زندگی خودتو خراب نکن به مادرت محترمانه بگو که برداره ...
بهش گفتم میگ ن🥲🥲🥲🥲
دوست عزیز به کامنت بعضیا توجه نکن بخاطر یه عکس زندگی خودتو خراب نکن به مادرت محترمانه بگو که برداره ...
بهش گفتم میگ ن🥲🥲🥲🥲
خب بهش توضیح بده و بگو خودت دوس نداری دلیلی نداره خانواده از حساسیت همسرت خبر داربشه ک
خب چوت من نزدیک سه ماه قهر کردم و خوته پدرن بودم فهمیدن چ اخلاق گندی داره چوت دست بزن هم داشت بخاطر بچن برگشتم سرزندگیم حالا مامانم اینجوری میکن چون میگفت همچی ادمی درست نمییش و برنگرد
مادرت ب فکر زندگیت نیست اگه بود حداقل کوتاه میومد و پشت شما میموند ن ک رو ب روتون
مامان من میخاد ی شبه طرز فکر شوهرمو عوض کنه میگ میخام بفهمه پروفایل عکس خدتم باشه نمیخورنت😐😐 خب شوهرمم میگ دوست ندارم هرکس ناکس عکس زنمو داشته باش من این وسط گیر کردگ