2777
2789
عنوان

مادرم عکسمو گذاشته پروفایل شوهرم دوست نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 58 پست
مامان من میخاد ی شبه طرز فکر شوهرمو عوض کنه میگ میخام بفهمه پروفایل عکس خدتم باشه نمیخورنت😐😐 خب شو ...

ب بد دل بودن شوهرت کار ندارم ولی خیلیا هستن ک دوست ندارن عکس استوری پست یا حتی پروف باشه ..همسرت با این کار تغییر نمیکنه فقط تو زندگیتون ناراحتی و بحث ب وجود میاد

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سری چیزا ارزش نداره ک ادم بخاد تو زندگیش اختلاف بندازه مثلا عکس های عروسیمون رو دیوار اتاقن بعد چون بالکن تو همون اتاقه شاید دوسه ساله روشون پارچه زدم شوهرم دوست نداشت وقتی مرد میره اتاق ک بره بالکن  برا سیگاری چیزی عکس منو ک لباسم بازه ببینه حتی یه درصدم شوهرم بددل نیست

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
وای چندتایی دیدم مثل شوهرتچقد نچسب و داغونن سخته با شکاک زندگی کردن

هرچی خواستم تواین تاپیک نظر ندم نشد آخه خانم محترم که شوهرت خیلی روشنفکره وتو خوشبخت ترین زن دنیایی 

یه ذره فکر کن بعد کامنت بزار  هر چی اسی بیشتر شرایط زندگیش رو میگه تو بدتر نظر منفی میدی ؟حواست نیست این خانم میخواد هر جوری هست زندگیش رو نگه داره وبه تعادل برسونه اونم بخاطر بچش باز تو میای یه نظر منفی تر میدی واقعافازت چیه و چه نفعی میبری ویا چه گره ای از کار اسی باز می کنی؟

هرچی خواستم تواین تاپیک نظر ندم نشد آخه خانم محترم که شوهرت خیلی روشنفکره وتو خوشبخت ترین زن دنیایی ...

نظرت برام فاقد ارزش و اهمیت خودت وخسته کردی.

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

همینن من الان تازه برگشتم سر زندگیم نصف کاراطلاقمو انجام دادم . گفت خوب میشم فرصت بد رفتاراش خوب شده ...

عزیزدلم تو خیلی عاقلی و شوهرت هم خیلی دوستت داره امیدوارم زندگیت پراز آرامش وتفاهم بشه مطمئنا شوهرت بقیه ی رفتارای اشتباهش رو هم کنار میزاره بعضی از مردا خود به خود بد دل نمیشن با یه اتفاق یا با یه خاطره ی بد از گذشته این رفتار رو پیدا می کنن تو میتونی باجلب اعتماد ایشون کمکش کنی که بقیه ی رفتاراش رو هم کنار بزاره به مامانت هم بی احترامی نکن وسعی کن با سیاست میون هر دوتا رو بگیری چون یه زن هم به خانوادش احتیاج داره هم به همسرش

اگه طلاق گرفتی اینکارت یادت بمونه حقشه رات ندن خونه

چی میگی ؟ من میگم تا پای طلاق رفتم برگشتم بله عزیز م وقتی اخلاقش گند دست بزن داشت دل از زندکیم کند م اما قول داد خوب ش و منم بخاطر پسر مبرگشتم حتما بد بوده ک طلاق رو ترجیح دادن ب این زندگی دونسته مقصر ک منو برگردونده  اگ مقصر نبود منو برنمیگردوند

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
هرچی خواستم تواین تاپیک نظر ندم نشد آخه خانم محترم که شوهرت خیلی روشنفکره وتو خوشبخت ترین زن دنیایی ...

ارا ادمو ناامید میکنن 🥲🥲🥲

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
عزیزدلم تو خیلی عاقلی و شوهرت هم خیلی دوستت داره امیدوارم زندگیت پراز آرامش وتفاهم بشه مطمئنا شوهرت ...

مرسی عزیزم ب خاطر درک فهمت حتماهمین کارومیکنم

دیگه حقیقت تلخه

اصلا حقیقت نیس عزیزم  من طلاق نگرفتم  بعضی هاطلاقق میگیرن بعد ده سال برمیگردن