2777
2789
عنوان

داستان بهرنگ علوی چیه

312 بازدید | 19 پست

من نفهمیدم چیشده ماجرای عروسکا و بهرنگ علوی چیه😐

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تبلیغ و ایجاد حاشیه برای یه سریال جدیده که بازی کرده 

فکر کنم اسمش ازازیل‌ است

میخواستن مخاطب جذب کنن

مثل ساسی مانکن سر آهنگ تهران توکیو که استوری گذاشته بود از توکیو اومده ایران ...

فقط واسه ایجاد حاشیه و اصلاع رسانی به جامعه است 😐

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

چی شده

یکی از پستاشو تو اکسپلور دیدم مردم کلی هیت داده بودن نفهمیدم ماجرا چیه

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
برای تبلیغ و ایجاد حاشیه برای یه سریال جدیده که بازی کرده فکر کنم اسمش ازازیل‌ استمیخواستن مخاطب جذب ...

خب چیکار کرده چجوری تبلیغ کرده مگه

قضیش رو میدونم ولی حالم ندارم توضبح بدم

مرسی 😐🦥

خب چیکار کرده چجوری تبلیغ کرده مگه

مثلا تو تاریکی بوده بعد گفت یکی شیشه ماشینم رو شکسته عروسک گذاشته توش و طلسم و جادو داره و رفته بود تو جنگل دنبال طرف 

فرداش یه استوری از پوستر سریال گذاشت که این عروسک رو پوسترش بود

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷