2777
2789
عنوان

دلم یه شوهر خوب میخواد که نامزدسابقم بسوزه💔خاستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 51 پست
قطعا اگه سفید و توپر بودم واسم تلاش میکرد

من سفید توپرم ولی با یه روانی نامزد بودم که کتکم میزد و همش بهم توهین می‌کرد کاری کرد ب خودکشی برسم 

اینا همه انتخابات خودمونه .

اون انتخاب اشتباه من بود .

برگشت به آزادی🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این همه دختر توی دنیا وایران سبزه هستن وحتی عیب ونقص جسمی دارند چرا ازدواج کردن چون پسرها با قلب زن ازدواج میکنن نه جسمش بله ظاهر خوبه ولی اول باید دل تسخیر بشه دیگه ظاهر اولویت چندم میشه  تو با ارزشی بانو جان تو ارزشمندی انشاا... به زودی در کنار نیمه گمشده ات به آرامش برسید 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

حالا چرا تو همون تایپک قبلی نموندی 

یه پیشنهاد دارم بگیر بخواب الان اصلا حالت خوب نیست پیداست 

ولش کن برو ۴ تا جمله انگیزشی به خودت بگو 

چیزهایی که از خودت گفتی آپشن حساب میشه 

چاق هم میشی بخوابی بخواب دخترم 

ک و ن لقش بره بگیره لیاقت تو رو نداشت 

چرا تو که ازدواج کردی شانس اوردی دیگه

سنم کمه 

خیلی خام و نا پخته ام تو همه مسائل بچه گونه رفتار میکنم

نامزدم آدم زورگویی نیس یا اهل اینکه چیزیو بهم تحمیل کنه نیست ولی کلا همیشه زیر زور بودم و اینکه ساکتمم بیشتر تو سری خورم کرده چ تو خانواده چ تو جامعه 

بعد من نسبت ب قیافم میتونم بگم خواستگار های خیلی بهتری میتونستم داشته باشم(اخلاقی نه چون اخلاقش فوق العاده اس و مثلش نیس مالی منظورمه)

ولی صبر نکردم و نامزدمو انتخاب کردم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️