2777
2789
عنوان

دلم یه شوهر خوب میخواد که نامزدسابقم بسوزه💔خاستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 51 پست
ارهچون اون داره پولاشو پس انداز میکنه واسه زنشپول اجیل و تقویت خودش میدهپول ورزشش میکنه ک خوش هیکل ش ...

خب میتونی پول به تراپیست ندی و خودت خودتو جمع و جور کنی. بعد آخه حسادت به کسی که هنوز وجود خارجی نداره به نظر خودت یکم عجیب و زیادی احساسی به نظر نمیاد؟ 

آخه چی میگی دختر؟ زنش؟ حالا بذار اون زن بگیره شایدم با یه اورانگوتان ماده ازدواج کرد😅 از کجا میدونی که قراره از تو سر باشه.

من یه پسرعمو دارم. این یه دونه دختر تو شهرمون نذاشته که باهاش نبوده باشه. اکثرا هم دخترای داف و خوشگل. ما میگفتیم این آخرش با کیم کارداشیان ازدواج میکنه. الان ازدواج کرده. خانمش خیلی دختر خوبیه ها. فقط از لحاظ قیافه در حد اون دوست دخترا نیست.

اینا رو گفتم که الکی فکر پیش نکنی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چطوری با این ماموت دوست شدی چرا گذاشتی تحقیرت کنه؟بگو تو الان باید به فکر قبر برای خودت باشی اونوقت دمبل میزنی کی تو رو نگاه میکنه؟فکر کردی دو تا دمبل بزنی پلنگ گیرت میاد؟

خب تو لاقل گزینه داری انتخاب کنی اونایی که زشتن هیچکس طرفشون نمیاد

ایجوری نیست تو اطراف خودم داخل دانشگاه خیلی موارد هستن که واقعا معیارهای زیبایی ما ایرانی هارو ندارن ولی یه ازدواج عالی دارن ، چون شخصیت خودشونو بالا میدونن و رو رشد شخصیتیشون کار کردن 

من خودم یه رفیق دارم ، ۱۶۵ قد ، ۴۲ وزن ، پوستم سبزه ، 

انقدر این دختر درسخون و عالیه ک حد نداره ، ۲سال با یکی دوست بود بعد ازدواج کرد ، آقا هم شغل دولتی خوب داره 

برگشت به آزادی🕊

دل بستم بهش🥲نمیتونم با نبودش کنار بیام من ی قهر میکنم هر دومون میخوایم دق کنیم اونوقت بهم بزنم؟🥲بع ...

خب ازدواج کنی از دست این زبون در ارامشی؟

تروخدا قدر خودت رو بدونید

تروخدا مثل خاله من خر نباشید 

خب ازدواج کنی از دست این زبون در ارامشی؟تروخدا قدر خودت رو بدونیدتروخدا مثل خاله من خر نباشید

اره

نامزدم مامانشو میشناسه هر سری واسه خریدم ک میان نمیزاره اون حرفی بزنه یا میگه حرفای مامانمو جدی نگیر 

منم قرار نیست پیششون زندگی کنم ما میریم ی استان دیگه اصلا نهایت ماهی ی بار میبینمشون

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️