من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببخشید واسه ریاضی فیلم از تلگرام میدیدین یا ثبت نام کرده بودین:)
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
من برای ریاضی مشکل دارم چون هیچی ندارم برای فیزیک و شیمی فیلم وکلاس تهیه کردم شیمی فراهانی فیزیک یاری ریاضی ولی دیگه پولم نرسید راستش خرجمم با خودم بود چون این فیلما اگه برای شما مفید بودن خیلی ممنون میشم بفرستید حتی برا شیمی و فیزیک چون میگم من کلا یه ماهه به کل دور بودم هیچی نمیدونم چیکار باید بکنم متاسفانه قبل شروع شکست خوردم:) احتمالا تا 20 بهمن طول بکشه سرو سامون دادنم و مثه شما همون 20 ام شرو کنم باشد که خوش یمنی شما دامنه منو زندگیمم بگیره:)) در کل خیلی ازتون ممنون میشم و لطف میکنید🙏🙂
و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)
من از ماز فقط کلاس های نکته و تست و دوپینگ رو ثبت نام کردم.داداشم کنکوری ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بود فیلما رو از ...
من برا ریاضی مشکل دارم:)میتونین برام بفرستین فیلم هاشو
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚