2777
2789
عزیزم می خوای مشاورت بشم آروم درسارو بخونی؟

خواستنشو که میخوام ولی میدونین من بیشتر از هرچیزی از خودم میترسم
از اینکه انقدر عادت کردم به جا زدن... نمیدونم میترسم شرمنده تون شم راستش هزینه ام الان در توانم نیس بکنم مامان بابامم بهم پولی نمیدن:)

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواستنشو که میخوام ولی میدونین من بیشتر از هرچیزی از خودم میترسماز اینکه انقدر عادت کردم به جا زدن.. ...

هزینه نمی گیرم عزیزم...

تورو خدا یکم به فکر خودت باش...

ببین قشنگم من پزشکی قبول شوم اما دوره ناامیدیم افتاد بعد قبولیم نگو خوش به حالت که دوره نا امیدیت قبلش نبوده و...

لورازپام می خوردم شده بودم یه دختر افسرده بی هدف داغون از زندگیم راضی نبودم می خواستم انصراف بدم.

نمی دونم چی شد که به خودم اومدم و شروع کردم به امید داشتن و رشد کردن حالا برازنده شدم و حس خانومی دارم.

حس رشد کردن...

هیچکس جز خودت نمی تونی بهش تکیه کنی.

تورو خدا قوی باش و آینده شیک بساز 

گفتی ۲۰ بهمن آخه

ببخشین شما روبیکا دارید؟ چون من کلا با لپ تاپم اینجا تلگرام نمیشه و ندارمش تلگرامم با گوشی میرم اونم فقط برا کانالای درسی و فیلمها

بببین من زمانی که یازدهم بودم سال ما امتحانات خرداد نهایی نبود ولی از پارسال نهایی شده به خاطر همین ...

همشون بیست بودی

من‌نظام قدیم بودم و یازدهم نهایی بود ولی تراز کم میدن آخه میگن۱۹ و ۱۹.۵ رو هم باید ترمیم کنی

من سه سال پیش کل دوازدهم رو امتحان دادم ولی اصلا ترازم با نمره ها جور درنمیاد خیلی کم دادن تراز رو

ببخشین شما روبیکا دارید؟ چون من کلا با لپ تاپم اینجا تلگرام نمیشه و ندارمش تلگرامم با گوشی میرم اونم ...

نصب می کنم بهت خبر میدم عزیزم...

درخواست دوستی بده تا بعدازظهر خبرت می کنم

هزینه نمی گیرم عزیزم...تورو خدا یکم به فکر خودت باش...ببین قشنگم من پزشکی قبول شوم اما دوره ناامیدیم ...

همه اینارو من بهتر از هرکسی میدونم و بهتر از هرکسی میدونم که چقدر به بلند شدن نیاز دارم :)
نمیدونم شایدم اون التماسای خاموشم این چند روز به خدا دلشو به رحم اورده شمارو سر رام گذاشته...

همه اینارو من بهتر از هرکسی میدونم و بهتر از هرکسی میدونم که چقدر به بلند شدن نیاز دارم :)نمیدونم شا ...

توهم مث منی اینجوری که برنامه میچینی ولی صبح نمیتونی انجامش بدی حس می کنی اراده هیچی ونداری:)

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
توهم مث منی اینجوری که برنامه میچینی ولی صبح نمیتونی انجامش بدی حس می کنی اراده هیچی ونداری:)

اره راستش یه پا برنامه نویس شدم برا خودم🙂 الان میتونم ارشدمو بگیرم از برنامه نویسی... و دکترامو بگیرم از عمل نکردن:)

اره راستش یه پا برنامه نویس شدم برا خودم🙂 الان میتونم ارشدمو بگیرم از برنامه نویسی... و دکترامو بگی ...

هییی من که دیگه خسته شدم از خودم

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
اره راستش یه پا برنامه نویس شدم برا خودم🙂 الان میتونم ارشدمو بگیرم از برنامه نویسی... و دکترامو بگی ...

حرفای ناامیدی نزنین که بدتره...

بسه برو بخواب اصلا

هرچی توو فکرت باشه همون میشی...

اگر عاشق خودت نباشی و به فکر خودت نباشی یه آدمی میاد توو زندگیت که عاشقت نیست دنبال یه چیز دیگه هست مثل من قبلی البته😊

اگر توو ذهنت شکست بخوری توو زندگی هم شکست می خوری میشی یه آدم بی هدف و غمگین افسرده مثل من قبلی

تفکر برنده حداقل داشته باشین اوضاع درست میشه...

گرچه این ناامیدیا هم تا نباشه وقتی آدم شدین🤣خوشحالین که یه روزی حس بدبختی داشتین

از خودم تعریف نمی کنم ولی الان که زندگی رو زندگی می کنم اصلا از گذشته پشیمون نیستم همونا هم نعمت بود.