2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه مباحثی خوندید؟

راستش چون من انگیزه ام بالا بود و به خودم قول شدن داده بودم.

تمام مباحث رو خوندم فقط شیمی فصل ۱ دوازدهم ضعیف بودم ولی حذف نکردم تمرکزم بردم روی حفظیات این فصل

فیزیک فصل ۱ و ۲ دوازدهم ضعیف بودم

زیستم عالی بود

ریاضی هم مجبورررر شدم احتمال رو حذف کنم ولی آمار خوندم.این احتمال هم که حذف کردم خودم وسواس داشتم وگرنه می شد خوند

یعنی چی ایجاد سابقه🤔

بببین من زمانی که یازدهم بودم سال ما امتحانات خرداد نهایی نبود ولی از پارسال نهایی شده به خاطر همین من باید ایجاد سابقه کنم در پایه یازدهم ،ولی دوازدهم رو قبلاً نهایی دادم به خاطر همین باید ترمیمش کنم

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم
درصدای کنکورتو نمرات نهاییتو میگی حدودی بهم؟ و رتبت مرسی

رتبه ۱۳۴۶ منطقه ۳

رتبه کشوری ۵۷۰۹

درصدای کنکور

زیست شناسی ۶۴ 

فیزیک ۴۴

شیمی ۴۴

ریاضی خب خیلییییی سخت بود کنکور ۴۰۲ افتضاح سخت بود ۲۱

زمین ۶۶

نمره هام ترازش شد ۹۶۲۰

رتبه ۱۳۴۶ منطقه ۳رتبه کشوری ۵۷۰۹درصدای کنکورزیست شناسی ۶۴ فیزیک ۴۴شیمی ۴۴ریاضی خب خیلییییی سخت بود ک ...

مثلا نمره هاتون تو رنج بیستو نوزده بود همه؟ یا پایین نوزده اینام داشتی؟

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

چجوری خوندی برای هر درس چند ساعتفیلم اگه میدیدین کدوم استادا بودنعمومی واختصاصی چند ساعت در روز در ک ...

من صبح ۲۰ دی ماه ساعت ۷ و نیم صبح شروع کردم.

قبل درس خوندن دعای تقویت حافظه می خوندم و شروع می کردم با درس زیست شناسی

من ماز فیلماش رو داشتم از کنکور داداشم سیو کرده بودم یک فصل که تموم شد از کتاب پینوکیو تست می زدم تمام کردن یک فصل ممکن بود بین یک هفته تا یک هفته و نیم طول بکشه...

بعد زیست شیمی می خوندم

بعد شیمی هم یک روز ریاضی و فرداش فیزیک به شکل یک در میان

آخر شب ۱۰ تست شیمی حل مسائل خیلی سبز ۱۰ عبارت درست و نادرست از کتاب درست و نادرست خیلی سبز و ۵ شیمی آلی از شیمی آلی خیلی سبز می زدم

هر فصل شیمی که تموم میشد از کتاب جامع میکروطبقه بندی شیمی تست می زدم تعداد تستاش زیاد بود ولی خب روزی ۲۰ تا می زدم تموم می شد سرعتم در تمام کردن یک فصل هم حدودا یک هفته بود و اینکه فیلم آموزشی که می دیدم سرکلاس تست حل میشد...

برای ریاضی و فیزیک هم ریاضی یه دی وی دی آموزشی داشتم دکتر روانبخش که عالیییییییییی بود یه مبحث رو توضیح می داد وکلیییییییی تست حل می کرد یه جورایی نیاز به کتاب تست اصلا نداشتم اما با این حال نشر الگو جامع می زدم.

برای فیزیک منبعم تست های آزمون های سال های گذشته قلم چی مدارس برتر و ماز بود

آخر هر هفته روز های پنجشنبه و جمعه مباحثی که در طول اون هفته خونده بودم از خودم آزمون می گرفتم.آزمون های گذشته ماز

از ۲۰ بهمن آزمونک شبانه از خودم می گرفتم که آزمون های سال های گذشته قلم چی و مدارس برتر بود.

کلاس های نکته و تست ماز هم ثبت نام کردم و دوپینگش...

خلاصه ای بود از کار هایی که انجام دادم.

ساعت مطالعه ام خیلی بالا بود حداقل ۱۲ 

من صبح ۲۰ دی ماه ساعت ۷ و نیم صبح شروع کردم.قبل درس خوندن دعای تقویت حافظه می خوندم و شروع می کردم ب ...

ببخشید عزیزم شما برا نهایی از کی شرو کردی؟ جم شد؟ چون من یازدهمم باید بدم اگه حذف نکنن

ببخشید عزیزم شما برا نهایی از کی شرو کردی؟ جم شد؟ چون من یازدهمم باید بدم اگه حذف نکنن

من آروم آروم شروع کردم به خوندن.

مثلا یادمه همون ۲۰ دی با کلمات پشت کتاب درس ۱ ادبیات شروع کردم.

فیلم های کلاس زبان دکتر قیومی رو داشتم رو لپ تاپم و آخر شب قبل خواب ربع ساعت نگاه می کردم.

فردا صبحش اون درس عمومی که خونده بودم مرور می کردم بعد دیگه اختصاصی می خوندم.درسای اختصاصی هم که داشتم می خوندم دیگه برای کنکور بخونی انگار برای نهایی خوندی.

روزای چهارشنبه و پنجشنبه هم دینی می خوندم.که می شد دو فصل 

عربی هم هفته ای یک درس می خوندم 

در ادامه پیام قبلی باید بگم که...

من گوشی رو کلا حذف کرده بودم و فیلمای آموزشی رو از لپ تاپ می دیدم به نظرم کسی که با لپ تاپ درس می خونه تمرکز و یادگیریش بالاتر از کسی هست که همون فیلم رو با گوشی می بینه

من آروم آروم شروع کردم به خوندن.مثلا یادمه همون ۲۰ دی با کلمات پشت کتاب درس ۱ ادبیات شروع کردم.فیلم ...

مرسی از حرفات قطعا خیلی کمک میکنه:) تا جا داره موفق باشی تو زندگیت:))