2777
2789
سات تلاش کردن یعنی چی؟ساعت مطالعه بالا؟بنظرت چند ساعت بخونم؟

ببین چون شروع کاری از ۶ ساعت شروع کن. 

هدف اصلیت نهاییا باشه امااااا کنکور رو ول نکن 

بچسب به زیست و شیمی چون ضریبشون بالاست و خوندشون راحت تر 

میمونه فیزیک و ریاضی.. از بین اینا چک کن ببین کدوم سوال بیشتری ازش میاد یا راحت تره، اونارو انتخاب کن و مابقی رو حذفیات بزن. 

شروع کن به خوندن از ۶ ساعت.. هفته بعد بکن ۷ ساعت..

همینجوری ببر بالا تا آخر بهمن برسی به ۱۰-۱۱ ساعت...

تا عید ۸۰ کنکور بخون ۲۰ نهایی

و از عید به بعد ۸۰ نهایی بخون ۲۰ کنکور ... 

حالا جوابت چیه؟میخوای آیدی تلت رو بده بفرستم برای دوستم دونفری با هم شروع کنید. بهم هر روز گزارش کار بدین، همو پیگیری کنید. اونم دنبال یه نفر میگشت. قراره از فردا شروع کنه امروز داشت کاراسو میکرد 

این کاربری دست چندین نفر است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون مال گذشته بود که میشد این کنکوری که این چنذ سال اخیر من دبدم فکز نمیکنم 

مگر اینکه تجربی نباشی

..بعضی از نشدن های زندگی تو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

میدونی چیکار کرد از دی شروع کرد تا اخر اسفند اواسط فروردین از ۱۰ فروردین تا ۱۲ اردی‌بهشت وارد فاز جم ...

من فیزیک فقط دوازدهم و میخوام بخونم

شیمی کلش

زیست کلش

ریاضی هم فقط آمار و احتمالاتو شمارش و مجموعه و دنباله و توان

زمین کلش

بنظرت خوبه اجی

آرزو دارم همه به آرزو هاشون برسن،منم برسم
ببین چون شروع کاری از ۶ ساعت شروع کن. هدف اصلیت نهاییا باشه امااااا کنکور رو ول نکن بچسب به زیست و ش ...

من تلگرام ندارم میخوام گوشی مو خاموش کنم

استاد حنیف  عظیمی زیست میگفت کار درستی نیست رقابتی خوندن سال کنکور حواس آدمو پرت میکنه،توانم تا ۱۵ ساعت هست در روز،چندروز پیش ۱۵ ساعت خوندم،ولی باز دوسه روز دو ساعت خوندم،زود ناامید میشم نمیدونم چه مرگمه، تا یکی میگه نمیشه جا میزنم 

ببین چون شروع کاری از ۶ ساعت شروع کن. هدف اصلیت نهاییا باشه امااااا کنکور رو ول نکن بچسب به زیست و ش ...

ترمیم یازدهم چقدر نیازه

مثلا تاریخ و انسان ومحیط زیست رو ترمیم بزنیم یانه آخه درصدش خیلی کمه و زمان بر هم هستن

ترمیم یازدهم چقدر نیازهمثلا تاریخ و انسان ومحیط زیست رو ترمیم بزنیم یانه آخه درصدش خیلی کمه و زمان ب ...

حتما ترمیم کن،خیلی ها این فکر و میکنن‌ و ترمیم نمیکنن،حفظی ان‌ دیگه بعد عید یدور‌ بخونی حله 

من پزشکی می خونم...از ۲۰ دی شروع کردم.دقیق یادمه

چجوری خوندی 

برای هر درس چند ساعت

فیلم اگه میدیدین کدوم استادا بودن

عمومی واختصاصی چند ساعت در روز در کلی میشه بگین برنامه ریزیتون چطور بود

سراسری پزشکی تیپ ۱ و مرکز استان می خونماینجا نمی تونم بگم کجا متاسفانه

درصدای کنکورتو نمرات نهاییتو میگی حدودی بهم؟ و رتبت مرسی

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)