2777
2789
اون شوهرش بی عرضه و بی سر زبون بوده ک بخاطر رابطه با زن عقدیش محکومش کردن . واقعا ی سری خانواده ها ف ...

نه گلم بعضی مردا بدترن،این مرده با یه خانمه دوست بود ودنبال بهانه بود زنه راطلاق بده که بهانشم جورکرد خیر نبینه،بعضی مردا سنگن سنگ،البته ازدواج کرد بچهدار نشد دوباره زنه راطلاق داد الان یه زن دیگه گرفته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای وای ببخشید نه یادم نیست (:یه مدت کلا نبودم توی سایت عزیزم . خوبین شما؟

خواهش میکنم گلم

تو یه تایپکم قبلا نظر دادی یادمه 🥰

من خوبم لطف داری شما خوبین

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
نه گلم بعضی مردا بدترن،این مرده با یه خانمه دوست بود ودنبال بهانه بود زنه راطلاق بده که بهانشم جورکر ...

خدا خودش جوابشو داره میده . با معصومیت یه دختر بازی کرد بعید میدونم هیچوقت طعم خوشبختی بچشه

هیچ چیز دائمی نیست
خواهش میکنم گلمتو یه تایپکم قبلا نظر دادی یادمه 🥰من خوبم لطف داری شما خوبین

قربونت برم . اگه میشه لینک اون تاپیک و برام بزار بخونم . چندماهی نبودم مشغول درس و ورزش . الان خیلی روحیه ام بهتره برا همین نیاز بود ی مدت هیچی نداشته باشم همه چیو دلیت زده بودم حتی تلگراممو

هیچ چیز دائمی نیست
قربونت برم . اگه میشه لینک اون تاپیک و برام بزار بخونم . چندماهی نبودم مشغول درس و ورزش . الان خیلی ...

خدا نکنه گلم موفق سلامت باشی پیدا کنم میفرستم

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍