2777
2789
عنوان

شرایط نامزدم و چیزی ک من قبول نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 33 پست

نفهمیدم از چی می ترسی؟ چرا زندگیت خراب بشه؟ به خاطر مهریه کم؟

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

@shahrivar83    

عزیزم میبینی؟بقیم تو بحث مهریه و جهاز،تقریبا مثل ما هستن متاسفانه...://

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۴ تا در صورتی ک از خونه مطمئن شی ۱۰۰٪ ب نامت میزنهبعدم مامانش معلومه از الان قراره مادرشوهربازی درا ...

پسره که نمیخواد خونه را از سهم خودش بنام زنش کنه.قراره یک مقدار از پول خونه را دختر بده و اندازه سهمش خونه بنامش بشه.اینکه منتی نیست خود دختر داره پولشو میده.تازه نگرانه که نکنه پول و طلاهاشو بده برای خرید خونه ولی خونه بنامش نزنه!

پسره که نمیخواد خونه را از سهم خودش بنام زنش کنه.قراره یک مقدار از پول خونه را دختر بده و اندازه سهم ...

خیلی میترسم چون اون ترس از من. داره منم راستش ترسیدم ازش 

نمیدونم کجا باید برم اینو تنظیم کنیم باهم ک خونه خریدیم ب اسمم باشه محضر عاقد ؟

خیلی میترسم چون اون ترس از من. داره منم راستش ترسیدم ازش نمیدونم کجا باید برم اینو تنظیم کنیم باهم ک ...

فکر نمیکنم به عاقد و ازدواجتون کلا ربطی داشته باشه این قضیه.هر دو نفری میتونند با هم پول بزارند و خونه بخرن دونگی.شما مقدار پولتو مشخص کن ولی دستش نده و به حسابش هم واریز نکن اصلا.این قضیه به ازدواج و زمان عقد ربطی نداره اصلا.بگردید خونه پیدا کنید هر زمان که خونه پیدا شد حساب کنید به نسبت پولت چقدر از خونه سهم تو میشه توی قرادادی که توی امکلاک مینویسید ذکر میکنید و اسم هردوتون باید باشه با مقدار سهمتون. بعد هم شما پولو مستقیم بحساب فروشنده میریزی یا چک در وجه فروشنده میدی و بعدن هم توی دفتر اسناد طبق قراردادی که توی املاک نوشتید سهم ها بنام میخوره.اگه زودتر پولو بریزی بحساب شوهرت دیگه نمیتونی ثابت کنی بابت خرید خونه بوده یا چیز دیگه.باید از حساب خودت بره بحساب فروشنده.اما بازم قبلش از یک دقتر حقوقی جایی دقیق سوال کن حتی یکم خرجم بکنی می ارزه.حساب کتاب ربطی به اعتماد و عشق نداره.

دروغ میگن....اتفاقا مهریه دخترهای تبریزی زیاده....من اصلا مهریه ۱۴ تا نشنیدم به قرآن....ولی در مورد جهیزیه راست میگه..دخترها جهیزیه کامل میبرن...البته در مقابل خانواده پسره سرویس جواهرات برای دختر می‌خره...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

اسی خانواده خیلی مهمه مادرش ک اینجوری گفته ب نظرم ی بار دیگ روی نامزدت فکر کن خیلی ازدواجا بوده پسره خوب بوده اما خانواده اذیت کرده از خانوادش ضربه نخوری ی وقت . معمولا وقتی تعریف میکنن از عروس مادرشوهره باید بگ بله درسته ما هم چون دختر قابل و خوبی دارید اومدیم . ن ک بگه تعریف نکن . داره تخریبت میکنه از الان

هیچ چیز دائمی نیست

ما عرب‌ها  همه چی با پسره از چهیزیه تا خونه ماشین همه چی 

حتی ب دختر مابین ۲۰۰تا۹۰۰ مهریه میدن ک طلا بخرن

شما اصلا رو ب روال غلط راه رفتین رسم غلطیه آخه دختر از کجا بیاره 

دختر اهل کار و زحمت کشیدن نیست

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

@shahrivar83 عزیزم میبینی؟بقیم تو بحث مهریه و جهاز،تقریبا مثل ما هستن متاسفانه...://

اره غلطه این رسمااا آخه 

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

اره غلطه این رسمااا آخه

درست یا غلط متاسفانه رواج داره

ولی خیلی بهتر میشد همه چی رو داماد تهیه میکرد..

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

اسی خانواده خیلی مهمه مادرش ک اینجوری گفته ب نظرم ی بار دیگ روی نامزدت فکر کن خیلی ازدواجا بوده پسره ...

خیلی عصبیم و ابراز ناراحتی کردم یکم تند رفتم ولی خب حرفمو زدم گفتم ک مادرت با دست صحبت کردش و لختش بد بود و اون مدلی و فلان گفت مادر من خواست ازم تهریف بکنه و حتی کات هم کرد با من ولی باز خودش اومد آشتی کرد باهام ..در‌ مورد مادرش میترسم خیلی 

درست یا غلط متاسفانه رواج دارهولی خیلی بهتر میشد همه چی رو داماد تهیه میکرد..

اره و این رسم ماست 

چون دخترامون اهل کار کردن نیست و دست از پاشونو نمیشناسن 

ولی فکنم اون سمتا میزارن دختر بره دانشگاه و همه جا کار کنه 

من حالا حالاها خواستم کار کنم پدرم قبول نکرد