2777
2789
عنوان

خانومایی که رژیم هستین صبحانه چی خوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی رژیمت چجوریه؟ ورزش هم میکنی؟

رعایت میکنم و سالم خوری

اره باشگاه میرم امضامو خیلی وقته عوض نکردم الان وزنم‌کمتره

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

فستم هنوز صبونه نخوردم تا ۱۲ میمونم بعد

آبی دریا، قدغن... شوق تماشا، قدغن... رقص دو ماهی، قدغن... باهم و تنها، قدغن... 💜شروع ۷۴🏃‍♀️...  وزن فعلی ۷۱/۲۰۰💪...  هدف👈۶۲😃  ایده آلم 👈۵۸😍💫
از ساعت چندتاچند فست بودی؟۱۸ساعت زیاد نیست؟لاغر هم میکنه؟ساعتایی که میتونی غذا بخوری چندکالری میخوری ...

من دیروز ساعت ۲ ناهار خوردم، ماکارونی زیاد🫠😍 بعدش نخوردم تاااااا ۸ صبح امروز، اکثرا ۱۶ ساعت میگیرم ولی ایندفعه خب خواب بودم نفهمیدم

ببین عملا کالری کم تری میخوری چون زمان نداری، مثلا من دیروز صبحونه و میوه حدود ۴۰۰ کالری خوردم، ناهار ماکارونی مثلا ۶۰۰ کالری شده باشه، رو هم ۱۰۰۰‌ تا خوردم، دیگه وقت نمیشه اصلا چیزی بخوری. 

آره خیلی عالی کم میکنی، مثلا یک هفته فست کنی و کالری رو ۱۲۰۰ تا نگه داری راحت دو کیلو کم میکنی هر هفته، فست اولش سخته بعد عادت میکنی، مخصوصا اگر شیرینی و قند و نخوری، چون شیرینی ولع میاره برای خوردن‌

من دیروز ساعت ۲ ناهار خوردم، ماکارونی زیاد🫠😍 بعدش نخوردم تاااااا ۸ صبح امروز، اکثرا ۱۶ ساعت میگیرم ...

چیا آزاده توی زمان فست بخوری؟فقط آب یا سبزیجات مثل کاهو هم میشه؟

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]