2777
2789

چجوری تحمل میکنید؟ 😭😭😭😭حالم خیلی بده، شوهرمن همه جوره خیانت کرده بهم پریروزم بازمتوجه شدم شروع کرده فعلا روش نیاوردم چون چی قراره بشه تهش هیچی هیچی هیچی، بخاطر بچم نمیتونم جدابشم چون خانوادم حمایت گر نیستن خودمم کارو تحصیلات ندارم. چجوری تحمل میکنید به منم بگید، چیکارکنم همش گریه نکنم، چندروزه سرم داره میترکه، ضربان قلبم بالاس

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

من از رفتاراش حس میکنم خیانت کرده واسه همین از الان قیدشو زدم ی وقت ب چشم خودم دیدم شوکه نشم قصد طلاق ندارم واسه خودم زندگی میکنم 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

من از رفتاراش حس میکنم خیانت کرده واسه همین از الان قیدشو زدم ی وقت ب چشم خودم دیدم شوکه نشم قصد طلا ...

بچه داری؟ سخت نیست برات؟ منم قلبم داره کنده میشه ازجاش، گردنم یهو تیرمیکشه حالم بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من شده تو پارک چادر بزنم بخوابم تحمل نمیکنم فکر کن شوهرم بره عشق و حال من بشینم انقدر گریه کنم چشام در بیاد در یک شرایط باهاش به زندگی ادامه میدم که دیگه دوسش نداشته باشم و اصلا برام مهم نباشه خیانت کنه منم زندگی خودمو کنم 

من شده تو پارک چادر بزنم بخوابم تحمل نمیکنم فکر کن شوهرم بره عشق و حال من بشینم انقدر گریه کنم چشام ...

بخدا اگه بچه نداشتم یه دقیقه هم نمیموندم، ولی بچم چی، اگه ببرم کجا ببرم اگه نبرم چطور ولش کنم. بهم وابستس بچم یه دقیقه هم بی من دووم نمیاره

سلام عزیزم 

اگر شرایط طلاق نداری 

پس اصلا بحث رو باز هم نکن 

اگر فکر میکنید همسرت بترسه یا متنبه بشه انجامش بده 

لطفا دیگه فرزندی نیاز 

و از من خواهرانه بشنو 

لطفا شروع کن روی خودت کار کردن 

حتما یک هنر یاد بگیر 

به هیچ عنوان توی خونه نمون 

سرگرم بشو 

انواع کلاسها برو 

لطفا حسابی به خودت برس و قوی بشو 

می‌دونم سخته ولی باید بتونی

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
سلام عزیزم اگر شرایط طلاق نداری پس اصلا بحث رو باز هم نکن اگر فکر میکنید همسرت بترسه یا متنبه بشه ان ...

شرایط طلاق ندارم چون کسی حامیم نیس. اگه میترسید که وضعم این نبود. شوهرم اصرار داره به فرزند دوم ولی من به هیچ وجه قبول نکردم. تنهایی جایی حق ندارم برم کلاس اینا. هنرهم قالی بافی بلدم فقط

بچه داری؟ سخت نیست برات؟ منم قلبم داره کنده میشه ازجاش، گردنم یهو تیرمیکشه حالم بده

اره ی دختر ۶ ساله تازه تو اقدامم هستم 😂 شوهرم برام مهم نیست من زندگی خودمو میکنم اون هر کاری دلش میخواد بکنه مهم اینه کنجکاوی نمیکنم ک اذیت بشم ب چشم عابربانک میبینمش

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)