2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منتظرم فقط یکی بگه: وااااااا یعنی ما دل نداریم؟ چون پول نداریم بریم بمیریم دیگه عارهههههه؟

نه نمیر

ولی اینکه واسه بچه سومت پول نداری شیرخشک بخری رو هم تاپیک نکن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

موافقم

یا فقط یکی بیارن 

الان یکی از اقوام ما شوهرش یه ساعتم کار نکرده و از ۳۶۵ روز سال ۴۰۰ روزش توی زندانه اما دوتا بچه آورد ، طلاق نگرفت جوونیه خودشم خراب کرد.

یا مثلا یه نفر دیگه یه بچه داشت وضع مالیش خوب نیست و از پس هزینه های همینم به سختی برمیومد اما باز حامله شد

وضعیت مالی نیست بحث میدونی چیه؟ تورم تو کشور ینی چی لباس بچه از لباس ی بزرگسال گرونه؟

ینی چی ک هزینه بیمارستان۵۰ میلیون 

میدونی ما تو کشورمون حق انتخاب نداریم

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والله من‌و همسرم هر دو میریم سر کار یه سطح معقول به نظرم داریم برای پسر بزرگم‌چیزی کم نذاشتیم حالا در حد توان‌منظورمه اما میبینم بازم اهل مقایسه هست و در مجموع با توجه به همکلاسیاش و بچه های فامیل فکر می کنه چیزی نداره اصلا با همکارام حرف میزدم دیدم این ظاهرا مشکل خیلی از والدین دارای فرزند نوجوونه 

من فکر می کنم الان خیلی هزینه ها بالاست و اگر وضع مالی خوب نیست خیلی هم پدر و مادر هم اون بچه اذیت میشن و در انتها نارضایتیه تو اون شرایط یکی به نظرم کافیه اگر حتما بچه میخوان