2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت و تحمل میکنید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 28 پست
اره ی دختر ۶ ساله تازه تو اقدامم هستم 😂 شوهرم برام مهم نیست من زندگی خودمو میکنم اون هر کاری دلش می ...

ب چرا بچه میاری؟ 

بچه ها احساس بین والدین رو‌میفهمن 

گناه داره 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
شرایط طلاق ندارم چون کسی حامیم نیس. اگه میترسید که وضعم این نبود. شوهرم اصرار داره به فرزند دوم ولی ...

هنر خوبی بلدی 

تابلو فرش بباف 

خوب می‌خرن 

خوشحالم بچه نمیاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب چرا بچه میاری؟ بچه ها احساس بین والدین رو‌میفهمن گناه داره

شوهرم ماهی ۴ روز هست اونم با هم خوبیم من لحاظ احساسی گفتم وگرنه جنگ و دعوا نداریم

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

باز میخای بچه داربشی؟

اره زندگی ادامه داره نمیتونم بخاطر شوهرم خودمو بیخیال بشم دخترم همبازی میخواد چون قصد جدایی هم ندارم 

باز میخای بچه داربشی؟

اره زندگی ادامه داره نمیتونم بخاطر شوهرم خودمو بیخیال بشم دخترم همبازی میخواد چون قصد جدایی هم ندارم 

هرچی به خیرته همون بشه❤خیانت شوهرت درچه حده

مرسی همچنین، راستش نمیدونم خیانت میکنه یا ن بعضی وقتا سرد میشه یهو خوب میشه قرص سرترالین مصرف میکنه میگه بخاطر دارو هست کارش سنگین اعتیاد شدید ب فیلم و عکس پ . رن داره بعد فیلم و عکس وطنی هم خیلی میبینه ی بار ب ی دختر رقاص ک تبلیغات میکرد پیام داده بود ولی جوابشو نداده بود ک قیمت چند گفت من قیمت تبلیغ و پرسیدم گفتم اره جون عمت حتما قیمت تبلیغ واسه اونجای مبارکت بوده😂 تو گوشیش هر چی میگردم هیچی جز فیلم نیست خودشم میگه فقط فیلم و عکس تو گوشیمه دیگه الله اعلم ی شهر دیگه اس بخواد کاری کنه راحت میتونه

مرسی همچنین، راستش نمیدونم خیانت میکنه یا ن بعضی وقتا سرد میشه یهو خوب میشه قرص سرترالین مصرف میکنه ...

در رابطه ج نسی مشکلی ندارید بخاطر فیلم؟

در رابطه ج نسی مشکلی ندارید بخاطر فیلم؟

نه ولی دلم میخواد رابطه نداشته باشیم اما اون ب زور اجبار می‌کنه همش توهم اینو دارم نکنه پیش کسی دیگه رفته باشه حالم بد میشه هی قسم میخوره ک دست رو قرآن بزارم باور کنی خیانت نمیکنم اما چ کنم یا من پارانوییدی هستم یا اون ریگی ب کفشش هست😂💔