2777
2789
دوست من میخوادش مژه کاره خواستی پیج اینستاشم بزن

سلام

والا من الان دارم کم کم نمونه کارهای بنر رو برای دوستان داوطلب میذارم میگه که مطالب شما به زودی منتشر میشه!!!

قالب ها برای بیوتیم اکی هستن

خواستین بعدا میتونیم راجه بهش صحبت کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اکثرا سفارش میگیرم برای آموزش سرم خیلی شلوغه

من برای شما 3 تا قالب انتخاب کردم ، یعنی در واقع برای هر کدوم از شما 3 داوطلب 3 قالب متفاوت در نظر گرفتم که اگه سلیقه شما مثلا این نشد ، شاید اون یکی ها رو دوست داشتین.

نظرتون درباره این بنراستوری ها چیه ؟

تیترها و اون توضیحش رو شاید اونی نباشه که توی طرح واقعیتون بخواین بنویسن و اینو ذهنی نوشتم

بعضی موارد هم دمو هست 

نظرتون چیه درباره اش؟

قندهای گیاهی (حبه‌های زعفرانی زنجبیلی هل)

نبات‌های دمنوشی 

(گل‌گاوزبان نعنا دارچین  به‌لیمو و...)

نبات‌های لوکس مجلسی👍🏼💞

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
قندهای گیاهی (حبه‌های زعفرانی زنجبیلی هل) نبات‌های دمنوشی (گل‌گاوزبان نعنا دارچین به‌لیمو و...)نبات ...

اهان ، اکی

والا من عکس های بنر استوری رو که ارسال کردم نوشتش که بعد از تایید نشون میده یا یه همچین چیزی

من اماده میکنم و میذارم ولی گمونم اخر سر نینی یار باید تایید نهاییشو بزنه تا نشون بده

نمیدونم گذاشتن یه عکس چقدر جدیدا دردسر داره

من برای شما 3 تا قالب انتخاب کردم ، یعنی در واقع برای هر کدوم از شما 3 داوطلب 3 قالب متفاوت در نظر گ ...

اولی و دومی قشنگ شده 

با تیتر ها کلا کاری ندارم چون میشه عوضشون کرد ولی قالب و انتخاب رنگش خوب شده 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

اولی و دومی قشنگ شده با تیتر ها کلا کاری ندارم چون میشه عوضشون کرد ولی قالب و انتخاب رنگش خوب شده

من به غیر از شما برای اون دوست دیگه مون که گفتن توی کار ترشیجات هستم هم بنر زدم

ولی هنوز که هنوزه تایید نشده

نمیدونم چیکار دارن میکنن توی سایت ؟!

-

++خوشحالم که دوستش داشتین

من میخواستم که 9 تا قالب بذارم که از بین اونا هر کدومو خواستین با همون براتون بنر دلخواهتونو بزنم که اینجا اینطوری شدش :/

من به غیر از شما برای اون دوست دیگه مون که گفتن توی کار ترشیجات هستم هم بنر زدمولی هنوز که هنوزه تای ...

سایت خرابه برای همینه که عکس ها نمیان 

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

درست کردن ترشیجات

بنر استوری هاتون امادست و 2 بار عکس هاشو توی ریپلای گذاشتم هر دو بار بهم گفت که مطالب شما به زودی منتشر میشود

و نشد

نمیدونم دیگه واقعا باید چیکار کنم

شرمنده شما هم شدم

قندهای گیاهی (حبه‌های زعفرانی زنجبیلی هل) نبات‌های دمنوشی (گل‌گاوزبان نعنا دارچین به‌لیمو و...)نبات ...

سلام

انگار توی نینی سایت نمیتونم عکس ها رو بذارم

انگار اون 3 تای اولی هم شانسی اومدن

:/

خستگی اینجا به تنم موند