2777
2789
لینک بزار سریع میاد

سلام

اخه مشکل میدونی چیه؟ سایت حتی گذاشتن لینک رو هم اجازه نمیده

اون سری هم که نینی یار گفته بود که گذاشتن لینک ممنوعه

معلوم نیست چیکار دارن میکنن

گند زدن به سایت

بعد برای ما تبلیغ اسکویید گیم میذارن

برای منم طراحی کن میکروبلیدینگ ابرو تاتو ابرو

سلام

ببین اینجا که اصلا نمیشه عکس گذاشت

اگه اشکال نداره یا توی تلگرام برات نمونه کار بفرستم یا ایدی اینستاتو بده من درخواست میدم اونجا

نمونه کارهایی که زدم رو برات میفرستم ببین اگه دوست داشتی ، برات بنر استوری میزنم

من تنوع کاری دارم ، هم بنر استوری و هم استوری های خاص که هم برای رضایت مشتری هست و هم برای فری تایم و امروز هم اگه برسم این استوری موشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلامانگار توی نینی سایت نمیتونم عکس ها رو بذارمانگار اون 3 تای اولی هم شانسی اومدن:/خستگی اینجا به ت ...

عزیزم همت واراده‌تو تحسین میکنم

من یقین دارم شما حتما موفق میشی

آفرین ب تلاش و هوشیاریت🌹

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
سلامانگار توی نینی سایت نمیتونم عکس ها رو بذارمانگار اون 3 تای اولی هم شانسی اومدن:/خستگی اینجا به ت ...

میخوای درخواست دوستی بدم اونجا بفرستی؟

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
میخوای درخواست دوستی بدم اونجا بفرستی؟

سلام

از دنگ و فنگ های این سایت خسته شدم

همه رو یه ویدیو ریلز درست کردم گذاشتم توی پیج اینستاگرامم

این آیدی پیج من تو اینستاست

fan.ninisite

سلاماز دنگ و فنگ های این سایت خسته شدمهمه رو یه ویدیو ریلز درست کردم گذاشتم توی پیج اینستاگرامماین آ ...

پس چرا اسم سایتو‌گذاشتی رو  پیجت

پس چرا اسم سایتو‌گذاشتی رو پیجت

اون پیج کاری هست

اکانت اصلی من توی نینی سایت هم همون ایدی بود که یه مدت تعلیق شد و من برای اعتراض به نینی یار با اکانت دوم اومدم

تاپیک های اول منو ببینی متوجهش میشی