2777
2789
عنوان

بیاین باهم غر بزنیم راجب هرچیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 116 پست
تو اینستا یه خانمی هست فریبا اسمشه رژیم هایی که میده خیلی موفقه انگار البته من تازه دارم ثبت نام میک ...

من همه چیو قطع میکنم لاغر نمیشم خواهر

چه برسه به اینکه همه چیم بخورم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

چرا چ اتفاقی اونجا افتاد؟فتنه و نفرت پراکنی؟

دقیقا  همش خودش پیش شوهرم مظلوم میکرد 

و اون یکی جاریم بزرگ خوب نشون میداد 

و منو فتنه  جا میداد 

البته شوهرم خودش همه چیزو میدونه  و حرف هاشون روش اصلا تاثیر نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رو کسی کراش زدم که نه میشناستم نه دیدتم ولی منو اونو مث... تواینستا دنبالش میکنم و سین میزنم و لایک، ...

دیونه چراااا کاملا طبیعیه😂ولی خب من اگ جای تو بودم کسی ک اینجوری شدید روش کراش داشتم نمیرفتم سمتش ب هیچ عنوان ، چون اینجور مواقع ادم چشماش کور میشه دور ازجونت و فکرش درست کارنمیکنه حتی اگرم با طرف وارد رابطه شی بخاطر اون خاستم زیاد فکرت ازکار میوفته نمیتونی درست تصمیم بگیری رابطم خراب میشه.....یکم صبرکنی از سرت میوفته😂

امان از گرونی ، امان از تورم افسار گسیخته، امان از ریالی که هر روز بی ارزشتر از روز قبل میشه

این ک دیگ عصن ی مشکلیه ک نمیشه حتی راجبش حرف زد چون هیچ امیدی ب حل شدنش نیست واقعا.....پدرمون داره درمیاد قشنگ من یکی ک دهنم سرویس شده انقد کارمیکنم 

خب اون متخصص تغذیست شما داری خود درمانی میکنی

پیچشو میدی عزیزم لطفا؟

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

تقریبا پنج روزه بیخوابیم شبی دوساعت اینا میخوابم امتحانا بشدت بهم فشار اورده امتحان امروزم افتادم از همه اطرافیام حالم بهم میخوره دلم میخاد از اینجا فرار کنم هیچکدومشون رو نبینم لعنت به دانشگاه لعنت ب کنکور خابگاه و هر چی درس لعنت به درسسسسس و روزی که درس خوندم

چه مثِ نازم 🦩
خسته شدم از زندگی بدون انگیزه و بی برنامم

عمیقا درک میکنم چی میگی چون تجربش کردم ، توصیه میکنم اصلا سخت نگیری به خودت درمرحله اول

بعدش بشین فک کن ببین ب چ کارایی علاقه داری 

ی کاری هست ک میتونی انجام بدی

ممکنه طول بکشه واسه من ی سال طول کشید ولی درنهایت چیزیو پیدا کردم ک واقعا بهش علاقه داشتم

بنظرم کافیه بخای و اراده کنی

مسیرش خود ب خود سر راهت قرار میگیره 

سرفه میکنم چرا خوب نمیشم 😫😫😫

این مریضی ک اومده وااااقعا عجیب و مزخرفه من الان بیشتر از یک ماهه ک مریضم منی ک اصلا بیشتر از دوسه روز مریض نبودم

سرفه امونمو بریده😭هفت تخمه بگیر بخور از عطاری خیلی گلوتو اروم میکنه