2777
2789
عنوان

بیاین باهم غر بزنیم راجب هرچیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 103 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شکمم صدا میده مطب دکترم خجالت میکشم ولی خب بخاطر روده تحریک پذیره

وای منم دقیقا اینجوریم خیلی باید رعایت کنی ک صدا نده سخته واقعا ، لبنیات نباید بخوری ، چیزای سردب نباید بخوری ، هرروز باید گرمی و دمنوش و چای نبات تا میتونی بخوری ، سرما نباید بخوره بهش ، ی سری غذاهای چرب و سنگین نباید بخوری خیلی سخته خلاصه درکت میکنم 

نمیدونم چرا لاغر نمیشم خسته شدم از رژیمای سخت و پول باشگاه

هرویم ورزش میکنی صد گرم صد گرم کم میشه دوباره بخاطر نفخ و پریودی و تخمک گذاری و... دویست میاد روش

نامزدمم همش میگه تپلی لاغر شووو

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

خسته شدم بسسس ظرف شستم و جارو زدم

کاش ی ذره شوهرم کمک حالم بود درکم میکرد به حرفام گوش میداد پول بهم میداد میگفت برو هرچی دلت میخواد بخر و خوش باش کاش خانواده همسرم به روز بودن 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

اینکه شوهرم هر روز. دوستشو واسه ناهار میاررهه خونه خسته شدم چون مامانش خوشش نمیاد شهر خواهرشم می‌ره اینور اونور و کسی نیس غذا درست کنه واسش اوووووووف یک ساله حتی بیشتر

اینکه از همه دوستام عقبم تو هرررررر چیزی😢😢😢کلا انگار هیچی نمیفهمم انگار واسه این دنیا ساخته نشدم

دورت بگردم عزیزم اینجوری نگوووووووو ، اولا که اصلا خودتو با دوستات یا هرکس دیگ ای مقایسه نکن چون تو ی انسان کاملا منحصر به فرد هستی ، اگ توی مسیری ک الان داری میری موفق نیستی بگرد ببین اشکال کارت کجاست ، اگ اشکالی توش نمیبینی ینی مسیرت غلطه ، ممکنه صدتا راه واسه ی ادم باشه ولی فقط یکیش جواب بده ، بعدم اینکه کلا سخت نگیر به خودت من مطمئنم ک تو بهترینی و لایق بهترینا هستی و هرجوریم که باشی عالی و فوق العاده هستی♥️

امروز ؟؟؟؟ این کفش کوفتی پامو‌میزنه انگشت کوچیکم داره زجه میزنه خودم هنوز کامل خوب نشدم سرفه دارم‌ته گلوم میسوزه میخوام برم خونه بخوابم ولی باید بمونم اداره نمیدونم چجوری به پرستار پسرم بگم از ماه‌دیگه نیستیم و قرار نیست بذارمش پیشش ناهار نداریم از همین الان گشنمه باید فرشا‌‌‌ و مبلارو بدم بشورن و کم کم وسایلمو‌کارتن کنم ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم قبلش باید یه مهمونی بدم دوستای شوهرمو دعوت کنم نمیدونم چی بپزم همزمان دارم حرص میخورم که اگه کابینت کار کارشو‌درست انجام نداده باشه اگه رنگ کرمی که گفتم رو نزده باشه باید چجوری خودمو کنترل کنم تازه هنوز پوستر اتاق پسرمم نزدن وسایلیم که خریدیم امروز برامون ارسال میکنن ولی کسی نیست تحویل بگیره اه 

نمیدونم چرا لاغر نمیشم خسته شدم از رژیمای سخت و پول باشگاههرویم ورزش میکنی صد گرم صد گرم کم میشه دوب ...

تو اینستا یه خانمی هست فریبا اسمشه رژیم هایی که میده خیلی موفقه انگار البته من تازه دارم ثبت نام میکنم هنوز ازش رژیم نگرفتم تا خودم تست کنم ولی کلاینهاش که خیلی راضین جالب اینه که تو رژیمش همه چی داره و هیچی قطع نمیکنه