دلمون پوسید به خدا.. چند تا خبر خوب هم بدید حداقل😂
هی می رم تو این تاپیکا بیشتر از خانمایی که خیانت می بینن من حرص می خورم...
کچل شدم این چند روز از بس حرص خوردم.
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
همون که تو پربازدیدا هستش خانمه گرسنش بوده تخم مرغ درست کرده شوهرش گفته چاقی چقد میخوری ؟ خانمه بهش ...
ولی هرچی باشه مرده غلط می کنه به خاطر همچین قضیه ای زنشو کتک بزنه..
تورو خدا این یکی رو توجیه نکنید دیگه
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
ولی هرچی باشه مرده غلط می کنه به خاطر همچین قضیه ای زنشو کتک بزنه..تورو خدا این یکی رو توجیه نکنید د ...
منم نگفتم کار خوبی کرده
ببین بذار یه چیزی بگم محاله ممکنه یه مرد یا یه زن یهو طرفو بگیره بخاطر چاقی بزنه
اول کم کم بهش میفهمونه که اضافه وزن داری یا برعکس کمبود وزن داری
بعد میبینه طرف اصلأ اهمیت نمیده و با یه جرقه منفجر میشه
تخم مرغ هم بهونه بوده اون وسط
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
همون که تو پربازدیدا هستش خانمه گرسنش بوده تخم مرغ درست کرده شوهرش گفته چاقی چقد میخوری ؟ خانمه بهش ...
الان مسئله چاقی این خانم نیست
مسئله اینه ایشون گشنه بودن دلشون خواسته دو لقمه تخمه مرغ بخوره که
شوهره سره ی لقمه کوفتش کرده یعتی شوهرش شعورش از خط فقر هزار کیلو متر پایین تره
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
الان مسئله چاقی این خانم نیستمسئله اینه ایشون گشنه بودن دلشون خواسته دو لقمه تخمه مرغ بخوره که شوهره ...
نه عزیزم اگه دوباره بخونی متوجه میشی تخم مرغ بهونه بوده
اگه استارتر اضافه وزن نداشت مرده به نظرت چه بهونه ای برای زدن داشت ؟
استارتر خودش گفته شوهرم گفت چقد میخوری چاقی و فلان
پس بهونش چاقی بوده نه تخم مرغ وگرنه تخم مرغه دیگه شیشلیک که نیس
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه عزیزم اگه دوباره بخونی متوجه میشی تخم مرغ بهونه بوده اگه استارتر اضافه وزن نداشت مرده به نظرت چه ...
اگه از جهت نگران شدن چاقی خانمش میگی
هیچچچچ وقت کسی واسه دل نگرانی کسی اونو زمیزنه آش و لاش کنه
آره تخم مرغ بهونه بود کینه های دیگه ازش داشته سره این موضوع خالی کرده
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه