2777
2789
عنوان

چرا شوهر همه تو نی نی سایت داره خیانت می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 36 پست

مشت نمونه خرواره. اینجا جامعه اماری کوچکیه که. نشون دهنده وضعیت جامعه اس

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
پربازدیدا واسه تخم مرغ زنشو زده

پشمامممممم

جدییی؟؟؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از بس همه بی حیا شدن نجابت رفته بین زنا ضربه هم به خودشون میرسه

نجابت زنا رفته یا مردا؟

مرده خیانت کرده بعد زن بی حیاست؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
و همشونم دست بزن دارن

دقیقااا

بددهنم هستن

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خب چون این جا میان راجع به مشکلات تاپیک می زنن به خاطر همونه مشکلات و خیانتا و....به چشم میان فقط.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

پربازدید چون خانمه تخم مرغ میخواسته بخوره زدتش

چرا نباید می خورده؟؟؟؟

نجابت زنا رفته یا مردا؟مرده خیانت کرده بعد زن بی حیاست؟

نه زنه بی حیا بوده دیده مرد زن داره رفته براش دلبری کرده مخشو زده 

ولی دو طرفس کلا بی حیاییه زنا هم تقصیر مرداس که غیرت ازشون رفته 

من که این تاپیکارو میخونم خیلی استرس میگیرم ، باعث میشن آدم بدبین بشه ای کاش واقعیت نداشته باشن

دقیقا

الان من واقعا بدبین شدم نسبت به جنس مخالف

چی بود

همون که تو پربازدیدا هستش خانمه گرسنش بوده تخم مرغ درست کرده شوهرش گفته چاقی چقد میخوری ؟ خانمه بهش برخورده رفته بقیه تخم مرغو گذاشته تو سینک شوهره رفته کتکش زده 

من کاری به هیچی ندارم شاید بد برداشت کنن یه عده ولی نظر شخصی من اینه که وقتی یکی اضافه وزن داره جدا از حرف بقیه باید خودش بخاطر سلامتی خودش مراعات کنه باشگاه بره لاغر بشه 

من نمبدونم تو اون تاپیک چرا یه عده واقعاً از شوهره بدشون اومد 

نمیگم کار درستی کرده زده نه اصلأ بحثم این نیست ولی خب واقعاً خوب نیست شوهر آدم بخاطر چاقی ادمو بزنه 

الانم که قربونش برم اینستا پر شده از زنایی با اندام فیت و رو فرم 

خب معلومه مرده زنشو با اونا مقایسه میکنه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
پربازدیده که برو بخون برگاتم میریزه

اره دیدم الان میرم بخونم