2777
2789
من فقط فصل ۱ دیدم...

😂😂😂😂

ما که داریم با خود سازنده پیش میریم... 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

حق مالک بود عاشق سمیرام خداکنه بزنه مالک و شل و پل کنه لیاقت مالک همینه

اخه چرا باید از شخصیت مکار و پولمرست و قاتلی نث سمیرا خوشت بیاد کسی ک تعادل نداره و با وحشی بازی اونطور باهمسرش برخورد نیکرد مداوم زیر گوشش بود فلانی رو بکش اونو بکش و...مگه پولدار بودن ب ار قیمتی ارزش داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه چرا باید از شخصیت مکار و پولمرست و قاتلی نث سمیرا خوشت بیاد کسی ک تعادل نداره و با وحشی بازی اون ...

ربطی نداره 

من از سیاست و سلیطگیش خوشم میاد... 

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕