تاحالا شده یه غریبه تو خیابون یا تاکسی حرفی بهتون بزنه که حسابی جا بخورید یا براتون عجیب باشه؟ 😄 مثلاً چند وقت پیش یه نفر تو صف نونوایی بهم گفت شبیه یکی از اقوامشه که سالهاست گمش کرده! شما چی؟ چه حرف یا اتفاق عجیبی از طرف یه غریبه براتون افتاده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه آقای چهل ساله حدودا ارباب رجوع محل کارم بود بعد از چند وقت ازم شماره خواست.تا خواستم بپرم تیکه اش کنم بهم گفت برای برادرش میخواد بیاد خواستگاری.برام عجیب بود مگه قبلنا مامانا تو کوچه خیابون دنبال دختر نبودن؟از کی داداشا این کار رو میکنن؟
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
چه جالب به منم یکی از کادر مدرسه دخترم اینو گفت . حتی اومد حسابی بغلم کرد منو بوسید گفت به شدت دلش برای اون تنگ شده و تا من وارد دفتر مدرسه شدم قلبش لرزیده 🥲
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من یه چیزی که خیلی برام عجیبه اینه که جایی میرم همه ی توجه ها رو منه
کلا خیلیی تو چشمم
مخصوصا تو چشم آقایون
رفتارمم خیلیی سرسنگینه
ولی مثلا استاد های زبانم یا مدرسه که یه استاد آقا بود همش خیره میشن و به من نگاه میکنن
پوششمم عادیه
MAFIA PLAYER میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم