2777
2789

بیاین دور هم باشیم 

اونایی که خوشگلن و با حماقتشون تر زدن به انتخابشون 

یا خانواده درست حسابی نداشتن نظر ندن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله خوشگلا اگه بدبخت هم بشن بدبختیشون بهتر و شیک تر از ماست 

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

من قبلا این طرز فکرو‌داشتم‌کلا دوران مجردیم اعتماد بنفسم خیلی پایین بود ازدواج کردم و یازده ساله باهمیم تو این یازده سال انقد شوهرم ازم تعریف کرده نه فقط از قیافه، از همه چیم ،رسما بهم افتخار میکنه(ادعایی ندارم و فقط میذارم‌پای عشقش) حس میکنم خیلی بهم کمک کرده دیگه مثل قبل فکر‌نمیکنم بعضی وقتا عکسای مجردیمو میبینم میگم خب قبلا هم همین شکلی بودم چرا اونموقع ها فکر میکردم انقد زشت و بد هیکلم

من اگر سالم بودم اینقدر بدبخت نمیشدم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

کار ندارم حالا ولی خیلی خیلی خوشگل باشی توی همه زمینه ها ی شانسی داری ولی دوامش رو نمیدونم که این مه ...

آره هم تو محل کار تحویلت میگیرن هم خونه هم خیابون 

همه نگاه ها به سمتته 

دیگه اگه خوشبخت نشی حتما شرایط دیگه ت شخمی بوده

شاید بقیه شرایطت شخمیه

خب اره منم همینو میگم دیگه:// مگه نمیگی اگه خوشگل بودم شرایط خوب بود
منم میگم ربطی نداره من خوشگلم شرایطم تخمیه ولی

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

ببین مطمئنم خوشگلی

ببین زیبایی خیره کننده ای ندارم که بگم هرکی منو میبینه جذبم‌میشه ولی خب ایراد به خصوصیم ندارم چیزی که فهمیدم اینه که برای اطرافیانم قیافم دپست داشتنیه ولی اینا اصلا مهم‌نیست بنظرم وقتی با خودمون به صلح برسیم و‌یاد بگیریم خودمون رو دوست داشته باشیم‌دیگه خوشگلی اونقدرا مهم‌نیست میدونم حرفام شبیه شعار و خیلی کلیشه ایه ولی این تجربه شخصی خودمه من خیلی رو خودم کار کردم خیلی تراپی‌رفتم جلسات گروه درمانی ، پادکست ، کتاب … الان واقعا خیلی نگاهم نسبت به خودم فرق داره تا زمان مجردیم