2777
2789
عنوان

آیا آیه ای هست که مستقیما راجب

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 70 پست

این موضوع تخصص مراجع تقلیده، اونها از روی آیات و روایات و تفاسیر تشخیص میدن چی درسته چی غلطه، نه یکی مثل من.

درضمن حجاب در بعضی کشورهای اروپایی تا صدسال پیش هم وجود داشته چیز عجیب و ساختگی نیست.

توی ایران هم تا زمان رضاشاه حجاب بشدت رعایت میشده. حالا این چند ده ساله اوضاع اینجور شده. 

سلام! در قرآن، چندین آیه وجود دارد که به مسئله حجاب و پوشش اشاره می‌کند. اگرچه در این آیات به صراحت ...

یعنی مجبورم حجاب کامل داشته باشم؟ امیدوار بودم تو قرآن نوشته نشده باشه🙁

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برای کسی میپرسم که خودش عرب و اصرار به حجاب داره من خودم خیلی شالم محکم نیست اما به من گفت باید م ...

توی قرآن روسری اومده که گردن رو بپوشونه ولی راجع مو نگفته 

اما درکل فلسفه ی حجاب برای جلب توجه نکردنه اگه تو موقعیتی با چادر و مقنعه بودن جلب توجه کنه خب پس پوشیدنش غلطه مثلا توی فرانسه میبینیم که چه فاجعه هایی رخ داده برای زن مسلمان...

پوششی درسته که اندام های جنسی رو نمایان نکنه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
این موضوع تخصص مراجع تقلیده، اونها از روی آیات و روایات و تفاسیر تشخیص میدن چی درسته چی غلطه، نه یکی ...

کاری به ایران و تفصیر ندارم کلمه ی حجاب برای سر رو میخواستم بدونم تو قرآن هست یا خیر

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
توی قرآن روسری اومده که گردن رو بپوشونه ولی راجع مو نگفته اما درکل فلسفه ی حجاب برای جلب توجه نکردنه ...

مشکل منم همینه انتظار داره از من وسط اروپا از حجاب عربی استفاده کنم

روسری...رو ... سر.... ی

😂😂

مشکل منم همینه انتظار داره از من وسط اروپا از حجاب عربی استفاده کنم

خب شما که قرار نیست به حرف این و اون باشی

اگه دوست داری بپوش دوست نداری نپوش یا بازتر بذار

نتیجه ی قبول کردن حرف زور میشه با اکره انجام دادن دستورات دین که بیزاری از دین و خدا رو به همراه داره

اگه خدایی نکرده از دین بیزار بشی طولی نمیکشه که کافر بشی

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

حتما که نباید کلمه «مو» یا «سر» توی آیه باشه

مگه ما چادر و شال و روسری مینویسم حتما مو هم کنارش میذاریم یا میگیم؟! مشخصه که استفادشون چیه

تو قران هم همینطوریه

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)

خب شما که قرار نیست به حرف این و اون باشیاگه دوست داری بپوش دوست نداری نپوش یا بازتر بذارنتیجه ی قبو ...

به حرف این و اون نیستن! درباره ی آیات قران پرسیدن دیگه

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)

خب شما که قرار نیست به حرف این و اون باشیاگه دوست داری بپوش دوست نداری نپوش یا بازتر بذارنتیجه ی قبو ...

وقتی قرار باشه باهاش زندگی کنی یه چیزایی هم باید کوتاه بیای میخواستم ببینم اگه تو قرآن چیزی هست نشونش بدم تا مورد قبولش باشه 

روسری...رو ... سر.... ی

روسری ترجمه ی فارسیه چون تو ایران همچین پوششی نداریم مخصوصا قسمتای مرکز و شمال ولی اگه یسر بری جنوب کشور میبینی که یسری پارچه و حتی طلاهایی دارن که فقط گردن رو میپوشونه توی عربستان هم همین بوده قبل اینکه چادر رو از دین یهود وارد اسلام کنن