2777
2789
عنوان

تو آبدارخونه مدرسه دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 42 پست

عزیزم چقدر درکت میکنم😔

منم بیشتر اوقات با همه خستگی ها و بی حوصلگی هام مجبورم دختر شاد و سرزنده م که با تمام انرژی از مدرسه میاد و منو در آغوش میگیره و میبوسه و انتظار داره منم متقابلا همونقدر پر انرژی باشم رو در آغوش بگیرم و وانمود کنم که به اندازه اون شادم💔

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چرا مشکلت چیه

@fatkkk    

سلام عزیزم

خوبی

شما داخل تاپیکی گفتین که تیک داشتین و خوب شدین

میشه بگین از چند سالگی داشتین؟؟

برا چه مدت داشتین؟

وقتی تیک داشتین، حال روحیتون چطور بود؟

بچه من دو ساله که تیک داره

ثودک جانم خواهش میکنم پیامم رو بخون، من همیشه برات دعا میکنم، لغو کاربری کرده بودم که تمرکزم روی درسم باشه ولی الان اومدم سایت یک چیزی بهت بگم و برم

عزیزم یکی از بزرگترین گناهان کبیره ایمن دونستن خودمون از ابتلائات و آزمایشاته خدا قسم خورده همه رو به شکلی به جان و مالشون امتحان میکنه.

یکی دیگه از گناهان کبیره ناامیدی از درگاه خداست.

یک شیوه خیلی بد توی ایران و خانواده های ایرانی هست که ما خیلی احساساتی هستیم و دانش زندگیمون پایینه مثلا ما مرگ آگاهی نداریم بلد نیستیم خودمون رو کنترل کنیم. خب مگه قراره پدر و مادرمون تا ابد زنده بمونن؟ چقدر انسانها داغ فرزند میبینن؟ چقدر خانواده ها درگیر بیماری و گرفتاری ان؟ اصلا تو احکام اینه که اگه کسی توی عزا لباسش رو پاره کنه یا به خودش آسیب بزنه باید کفاره بده. سعی کن این رو بپذیری درد و بیماری و داغ دیدن بخشی از زندگیمونه.

تو یک دختر زیبا هستی، درس خوندی و دانشگاه رفتی، خانم معلمی، همسر خوب و خانواده خوب داری. خدا این همه نعمت بهت داده یکبار هم آزمایشت کرده، داره بهت فرصت میده که بهش نزدیک بشی.

تو میخوای به پدر و مادرت محبت کنی؟ میخوای به همسرت محبت کنی؟ برو در خونه خدا ازش بخواه دعا کن که خوب بشی، خدا منتظرته، داروهات رو بخور، تو اگه خوب بشی شوهرتم راهی پیدا میکنه هزینه ش رو از زیر سنگ جور میکنه و بچه دار میشین اگه هم نشد مثل خیلیها یک نی نی ناز به فرزندی میگیرین ولی خب اون طفلی هم چیکار کنه الان مشکلی اصلیش مریضی توئه نه فرزند نداشتن.

از خدا بخواه بهت سلامتی بده

بهت عقل بده

بهت صبر بده

خب درسته یکسری اخلاقات خوبه ولی خوب خیلی جاهام داری میلنگی. 

مگه ما میتونیم از خدا گله کنیم؟ 

شاید خدا از تو توقع داره کلی کمک کنی به بقیه بنده هاش، شاید خیلی روت حساب کرده.

افسرده بدون و گریه کردن و غصه پدر و مادر رو خوردن هنر نیست، میخوای هنر کنی پاشو مبارزه کن.

من دوستم  جنازه مادرش رو گذاشت سردخونه، نذاشت کسی بفهمه رفت با خواهرش آرایشگاه و عروسی اونو برگزار کرد بعد چند روز رفتن مادرش رو کفن و دفن کردن. تو کجای کاری؟

تو اگه خوب بشی همه چیز خوب میشه، اینقدر کار خوب کردی خرابش نکن، طلب مرگ کردن کار درستی نیست.

ثودک جان تو یدفعه اینجوری شدی؟ اخه میگی قبلا با همسرت خیلی شاد بودی یعنی اون موقع واقعا حالت خوب بود یا وانمود میکردی؟ اتفاق خاصی افتاد استرس شدیدی بهت وارد شد که بعدش اینجوری شدی؟