2777
2789
😅😅😅سعی کن کنترل کنی.چون واقعا خرید چیزیه که معتادش میشی.ویه جورایی طمع ادمو زیاد میکنه.مثلا من ب ...

روز مرد هم نزدیکه 

کی هس؟ 

دلم نمیاد برا شوهرم چیز گرون بخرم

چون تا پول بده بهم جونش درمیاد😐😑😑

منم همینطوری مث شماولی نمیپوشمشون وگرنه میمیرن حدود۱۲۰گرمن

خیرشو ببینی عزیزم. والا درک نمیکنن ک پولتو پس انداز کردی خریدی از خیلی چیزا گذشتی تا بخری ولی تا حد مرگ حسودی میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لامصب به خرید ی چیزی فکرم میکنی کل اکسپلورت میشه اون چیز

همین نامردا کافیه یه سرچ کنی ولت نمیکنن.من چندوقت پیشا یه سرچ مبل ال زدم هرروز واسم میاد بیا سرچی که کردیو مدلای جدیدشو ببین نمیذاره یادم بره😅

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
سطحی؟؟؟😂😂😂پس حسود پستتون نخوره با اون نگاهای پر کینه و سربالا حرف زدنشون بفهمی چقد داشته هاتون بر ...

منم عمه ها و مادریزرگم حسودی میکنن برا همون جلو چشم اونا چیزی نشون نمیدم و سعی میکنم تا حد امکان فاصله بگیرم ازشون نبینمشون کلا

منم عمه ها و مادریزرگم حسودی میکنن برا همون جلو چشم اونا چیزی نشون نمیدم و سعی میکنم تا حد امکان فاص ...

اره واقعا یسریا خیلی حسودن منم خاله هام خیلی حسودی میکنن ولی نمیگن شبایی ک تا صبح درس خوندم جایگاهی برسم اونا تو خواب ناز بودن

من بعضی وقتا هیجانی ی چیزی میخرم بعد پشیمون میشم تابستون تو ی مزون ی کفتان دیدم خوشم اومد بدون در نظ ...

منم خریدم برا من پولک دوزی داره حالا  پشیمون شدم

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

کجا جا میدین؟ 

من که هرماه نمیخرم هروقت دلم‌چیزی بخاد و ببینم خوشم بیاد میگیرم ولی با اینجال کمدام پررررر شدن 

با ا اینکه تند تند مرتب میکنم و اضافیارو رد میکنم بازم همیشه جام کمه باوجود کمدهای زیاد 

جطور هرماه خرید میکنی و جا کم نمیاری خدایی؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اره زیادیه و بعدا مث چی حسرت میخوری یه روزایی طلا گرمی سیصد بود من حقوق میگرفتم خرج آزار پیزار و لباسای چرت و‌پرت میکردم الان هی میشینم حساب میکنم میبینم راحت میتونستم ماهی سه چهار گرم طلا پس انداز کنم الان خودش پول یه آپارتمان کوچیک میشد ولی من هی لباس خریدم دوبار پوشیدم دادم به این و اون 😒