2777
2789
عنوان

قهوه ساز کپسولی هدیه گرفتم ☕️

106 بازدید | 9 پست

بعدش فهمیدم چند مدل سایز مختلف کپسول داره جعبه اش هم انداختیم دور حالا میخواستم آنلاین سفارش بدم نمیدونم بهش میخوره یا نه 😢

کسی تجربه داره کمکم کنه❓

کاش تو اینجا بودی 💔

ببخشید ولی نیاز دارم 😭 با اجازه اسی عزیزم ، دوستان اگر میشه یه صلوات بفرستید امتحان مهمی دارم که خیلی هم استرس دارم براش ،دعا کنید اگر فرستادین لایک کنید خدا خیرتون بده الهی🤝🏻🤍🌼

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

عکس دستگاه رو بفرست

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارکه اون وقت به چه مناسبت

با یه دوست مهربون صحبت قهوه و اینا میکردیم گفتم دستگاه ندارم یا میرم کافه یا قهوه فوری سالشه ای بعدش بدون مناسبت واسم گرفت ☺️

کاش تو اینجا بودی 💔

با یه دوست مهربون صحبت قهوه و اینا میکردیم گفتم دستگاه ندارم یا میرم کافه یا قهوه فوری سالشه ای بعدش ...

خوش به حالت وقدر اون دوست مهربون رو بدون عکس شو میزاری ببینیم چه جوریه منم ندارم و قیمتش چنده اسپرسو درست میکنه کپسولش چیه دیگه

خوش به حالت وقدر اون دوست مهربون رو بدون عکس شو میزاری ببینیم چه جوریه منم ندارم و قیمتش چنده اسپرسو ...

حقیقتا استاد دانشگاهم هستش 🙈

عکسش برسم خونه میزارم لایکت میکنم 

کاش تو اینجا بودی 💔