2777
2789
عنوان

تو آبدارخونه مدرسه دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 42 پست
ثودک جان شرمنده ام ببخشید تند رفتم به خدا خیلی نگرانتمخواهش میکنم مواظب خودت باش

سلام عزیزم خیلی ممنونم که برام پیام گذاشتید و باهام حرف زدید

هرچی بهم بگید حق دارید من خودم از دست خودم خسته شدم شمارو هم خسته کردم عزیزدلم

منم دلم میخواست فکرهام و نظرهام در مورد زندگی و مرگ همین هایی باشه که شما میگید ولی نمیتونم دست خودم نیست رفتارهایی که نشون میدم و کارهایی که میکنم اختیاری نیست 

من میخواستم مثل همه آدم ها زندگی کنم ولی نتوستم

حسرت اونایی رو نمیخورم که سالم هستن و بچه دارن حسرت آدم هایی رو میخورم که فقط یه روز از عمرشون رو زندگی کردن😔

بازم ازتون عذر میخواهم که با تاپیکهام ناراحت تون کردم عزیزم

و خیلی ممنونم از محبت هات و مهربونی هات

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ثودک جان تو یدفعه اینجوری شدی؟ اخه میگی قبلا با همسرت خیلی شاد بودی یعنی اون موقع واقعا حالت خوب بود ...

انگار تو وجودم بوده ولی خب شرایطی پیش نیومده بود که خودش رو نشون بده

الان که شرایط استرس زا برام بیشتر شده حالم بدتر شده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
سلام عزیزم خیلی ممنونم که برام پیام گذاشتید و باهام حرف زدیدهرچی بهم بگید حق دارید من خودم از دست خو ...

نه عزیزم نمیخوام اینجا رو برای درد دل ازت بگیرم

هر موقع دوست داشتی از ناراحتیهات بگو

ما نهایت نمیخونیم حداقل اینجا بگو که سبک شی

من همیشه برات دعا میکنم که حالت زودتر خوب شه و باور کن میفهممت چون خودمم روزهای سختی رو داشتم

من ازت عذر میخوام وقتی ناراحت میشم تند تند یکچیزهایی تایپ میکنم بعد هم دیگه نمیشه پاکشون کرد ولی باور کن اگه حتی میشد از سلامتی خودم بهت بدم این کار رو میکردم

الان فقط تنها ابزارم دعائه و امیدم با خداست.

نه عزیزم نمیخوام اینجا رو برای درد دل ازت بگیرمهر موقع دوست داشتی از ناراحتیهات بگوما نهایت نمیخونیم ...

از خدا میخواهم هیچ وقت روزهای سختی تو زندگیت نداشته باشی عزیزدلم

من جز زیبایی و محبت از حرفهاتون برداشتی نکردم دوست مهربونم

الهی همیشه سلامت باشی و شاد

کاش میتونستم ذره ای از مهربونی هات رو جبران کنه

امیدوارم خدا به جای من برات جبران کنه

خدا پشت و پناهت باشه عزیزم

برات آرزوی موفقیت دارم

از خدا میخواهم هیچ وقت روزهای سختی تو زندگیت نداشته باشی عزیزدلممن جز زیبایی و محبت از حرفهاتون بردا ...

ان شاءالله ثودک جانم زودتر خوب خوب شی

ممنونم از دعاتون

منم هر مجلسی میرم یادتون میفتم که برای همه دعا میکنی جز خودت میگم خدایا میدونم حواست به این دخمل ما هم هست.

ان شاءالله ثودک جانم زودتر خوب خوب شیممنونم از دعاتونمنم هر مجلسی میرم یادتون میفتم که برای همه دعا ...

فدات بشم عزیزم

الهی صدبرابرش به خودت برگرده

خیر ببینی دوست عزیزم

من اجازه دارم درخواست بدم ؟

نه ببخشید شرمنده من کلا درخواست دوستی قبول نمیکنم

من دنبال دوستی نیستم خواستم حرف بزنیم فقط

شرمنده

دشمنتون شرمنده دوست گرامی امیدوارم هر مشکلی هست به حق حضرت علی حل بشه و شما به ارامش برسید و شاد باش ...

خیلی ممنونم ازتون

این دعارو لطفا هر شب قبل خواب بخونید معجزه اونو ببینید

چشم حتما.

زحمت کشیدید 

ممنونم از لطف تون🙏