2777
2789
عنوان

رو مادرش حساس شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم میگم ولی پسر ۳۳ ساله چرا باید بگه😐💔

چه بی منطقی 

شما خانواده داری و باید بگی ولی اون نباید بگه 

خانواده خانواده است ، چه خانواده دختر چه خانواده پسر 

گلم شما هنوز به بلوغ لازم نرسیدی که بتونی ازدواج کنی 

حتی از اینکه پسر فقط بره خرید کنه برای خونه مادرش ناراحت میشی اونم وقتی هزینه رو خانواده میده

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اینکه برای خونه اونا خرید میکنه دوستم امروز حساسم کرد گفت رو نده به خونواده شوهرت ترسیدم

دوستت غلط کرد ، دشمن زندگیت همین دوستته

دوستم منو ترسوندد🥲💔 پس منطقیه کار اونا

هر چیزی حد و حدودی داره 

وقتی آدم های خوب و سالمی باشن چه ایرادی داره صحبت کردن و رفت و آمد 

این دوستت از اون فتنه به پا کن هاست 

اینکه برای خونه اونا خرید میکنه دوستم امروز حساسم کرد گفت رو نده به خونواده شوهرت ترسیدم

این دوستت رو که کلا بذار کنار . روی خودت هم کار کن که انقدر حرف بقیه مهم نباشه برات . یکم قوی باشیو مستقل فکر کنی . چون حرف مردم هیچ وقت تموم نمیشه . شما اگه بخوای با هر حرفی اینجوری بریزی بهم و دیدت منفی بشه به آدما دور از جونت اصلا نمی تونی زندگی خوب و شادی داشته باشی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
میدونم باید بزارمش کنار چندبار ناخواسته ضربه زده بهم

ببین عزیزم دوست ات از حسادت میگه و میخواد زندگیت رو خراب کنه تو واقعا چقدر ساده ای تازه عروس هستی خودت رو از چشم شوهرت و خانواده اش میندازی اگه به مشاوره های دوست ات گوش کنی 

اینا هرهفته جمع میشن ناهار و شام خریدای خونه با پسرهاس خورده ذوقم

ببین جدا از اینکه رفتار خانواده خواستگارت طبیعیه و هیچ مشکلی نداره ، شما واقعا بشین جدی فکرات رو بکن . ازدواج بچه بازی نیست ، بحث یه عمر زندگیه . قراره یه همراه انتخاب کنی که بقیه عمرت رو ان شاالله به خوبی کنار هم بگذرونید پس لازمه توی یه سری ویژگی ها شبیه هم باشید ، مثل هم فکر کنید که بینتون تنش پیش نیاد دائم .

معلومه این خانواده گرمن و اهل رفت و آمد ، شما ببین میتونی کنار بیای با این قضیه یا نه . اگه درونگرا باشی و وارد یه خانواده برونگرا بشی ، خیلی اذیت میشی ، هم خودت هم همسرت . اون دائم میخواد رفت و آمد کنه ، مهمونی بره ، مهمون دعوت کنه ، شما حوصله نداری ، خوشت نمیاد ، عصبی میشی و اینجوری دائم دعوا و دلخوری دارید . حتما توی انتخابت به این دقت کن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم