2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ نامزدی یاشوهری زنشوتوخیابون بوس نمیکنه

آفرین منم واسه همین پرسیدم چون میگه نامزدم بوسم کرد...طبیعیه وقتی نامزد نیستن مدل رفتارشان تو چشمه و مردم نگاه می کنن...هر جای دنیا رفتاری خارج از عرف جامعه شود انجام شه ،جلب توجه داره

من خودم آدمی نیستم که نگاه کنم یا بخوام حساس بشم....ولی خب دیگه اینکه از نگاه بقیه ناراحت هم بشن غیر طبیعیه ...

به فرض یعنی دوست پسر؟چه فرقی تو مسئله داره چه سوالایی میپرسید

دنبال باسن خیارن 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
چجوری صف نماز خانما بااقایون کنارهم بودن؟؟؟

نه بابا اصلا نماز نمیخوندن فک کن از ردیف اول ک شروع میشه  جلو ای همه مردم ‌دوتاشون اون طرف نشسته بود

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

اوکیه بوس رو لپ ولی بعضیا ببخشید اینو میگم میمالن دیگه تو مکان عمومی

مالیدنم با این توجیهاتشون که یه بوسه دیگه عادی میکنن فقط میمونه دخول 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ب مالش رسوند؟

اره ایقدر بوسسسسس میکرد زیر گلوش تو لبش رو سینش

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

هیچ نامزدی یاشوهری زنشوتوخیابون بوس نمیکنه

پس چرا شوهرمن سرمو بوس کرد دیشب توی پارک روی صندلی😃

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚