2777
2789

سلام دوستان. 

من پایتون مقدماتی، ماشین لرنینگ، دیپ لرنینگ یادگرفتم الانم دارم CNN یاد میگیرم. 

میخوام ی نفر که تو حوزه برنامه نویسی داره کار میکنه و کسب درآمد میکنه کار کنم در اصل کارآموز و دستیارش بشم که تجربه کسب کنم. چشمداشت مالی ندارم فقط میخوام تجربه کسب کنم. اگر خودتون با خانواده و آشنایانتو کسی هست ممنون میشم منو بهشون ارتباط بدین. 

چه خوب. منم دا پایتون یاد میگیرم. اما فعلا تو پایتون مقدماتی هس‌تم. امیدوارم موفق باشی و پردرامد

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
چه خوب. منم دا پایتون یاد میگیرم. اما فعلا تو پایتون مقدماتی هس‌تم. امیدوارم موفق باشی و پردرامد

عالیه. اگر دوست داشتین پیشنهاد دوستیمون قبول کن باهم در تبادل باشیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره