2777
2789
عنوان

بیستو یک ساعته تو اتاقم حبسم پیگیر تاپیک قبلیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 64 پست

ببین بچه نیار فعلا چون هم مستقل نیستی با خونواده شی هم اینکه شوهرت خیلی شاخ و شونه می کشه ولی با سیاست باش و نگو بهش نمی خوای 

یک سال هم زمانی نیست ۷ سال برای خودتون باشین توی این هفت سال سعی کن حتمن حتمن یه آنلاین شاپ بزنی و از صفر کاری رو شروع کنی دنبال پول باش و تا می تونی طلا کن پولاتو که نتونه ازت بگیره یا سکه بخر قایم کن سعی کن توی بانک صندوق امانات بگیری این از اون دسته مردهاست که با منت روح و روانت رو فرسوده می کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین بچه نیار فعلا چون هم مستقل نیستی با خونواده شی هم اینکه شوهرت خیلی شاخ و شونه می کشه ولی با سیا ...

دقیقا الان مادرم ۱۰۰ تومن زده به حسابم شاید طلا بخرم .مامانم ک میگه نگهش دار بانک ولی میگم طلا بهتر

کاش میشد پی دی اف کتاب زنان زیرک براتون بفرستم

فوق العاده زیبا هست 

اگه خوندی میفهمی چقدر وجودت ارزشمنده

باورت نمیشه جسته خسیخته خوندم ولی تغییر رفتاری داشتم که چند روزه شوهرم میاد سمت من ولی من خیلی ریلکس برخورد میکنم در حالی که قبلش دوست داشتم حداقل به حرفم گوش بده

خوبه که مادرش حرفی نزد بهت باز خدا رو شکر پسر خودشو می شناسه بعضیا بدونن پسرشون مقصره هم باز پشتیبان ...

خونه ندارم یه واحد از خونه پدر شوهرم میشینم .الان پول رهنم نداریم چ برسه خونه مگه باز طلاها منو بفروشه

کاش میشد پی دی اف کتاب زنان زیرک براتون بفرستمفوق العاده زیبا هست اگه خوندی میفهمی چقدر وجودت ارزشمن ...

یکبار قبل ازدواجم خوندمش فک میکنم دو بخش باشه من قسمت اولشو خوندم ازه ناثیر گذاره

دقیقا الان مادرم ۱۰۰ تومن زده به حسابم شاید طلا بخرم .مامانم ک میگه نگهش دار بانک ولی میگم طلا بهتر

تا می تونی پول هاتو خرج نکن در مورد پس انداز سرچ کن توی همین سایت خیلی ها تاپیک زدن و بد دهنی نکن فحش بدی عادتت رو عوض کن سعی کن وقتی اون دیوونه شده چرت و پرت میگه ازش دور بشی سکوت کنی وقت بگذرون تا آمپرش بیلد پایین 

دوتمنو کجا خرج کردی حالا مگه

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

تقصیر خانواده هاس که دختراشونو مستقل نمیکنن بعد شوهر بدن از هول سریع شوهر میدن انگار افتخار عزیزم پو ...

من فوق لیسانس دارم قبل اینکه ازدواج کنم تو شهر خودمون شاغل بودم بخاطر شوهرم اومدم اینجا دور از خانواده ولی با دست پر همه سرمایمو کردم طلا انقدم بی دست و پا نبودم منتها طرفم آدم نیست قدرمو بدونه