2777
2789
عنوان

عصبانی میشم دخترمو میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان چی کار کنم؟!؟

عزیزم براشون وقت بزارین، بیشتر از اونچه ک در توانتون هست باید باهاش بازی کنین، یا شما یا همسرتون، این باید بین شما دو نفر تقسیم بشه خب اگه شما ب تنهایی یکسره بخواین هم با بچه بازی کنید هم ب کار خونه برسید معلومه ک ن جونی میمونه ن اعصابی 

اگر هم ک شرایطشو دارید یه بچه دیگه بیارید احتمال ارومتر شدن فرزندتون هست

اتفاقا دختر منم لباساشو در میاره پرت میکنه منم به شوخی میگم این لباسا زیر پا مونده حتما آشغال با خنده برمیدارم میگم بزار بندازم بیرون زود از دستم میگیره میزاره اتاقش چند روز ر میون اتاقشون خودن تمیز میکنم بنظرم آدم شلخته باشه بهتره تا عصبی 

دوم عزیزم چرا حوصله بازی ندارز زندگی همین لحظه های شیرینه که باهم بخندیم.  خوش باشیم اون بچه کنار شما خوشحال نباشه کجا باشه

سوم یکبار فکر کن اگه مردی در آینده باهاش ازدواج کنه که مثل شما کتکش بزنه میتونی تحمل کنی از الان واسه بچت سرنوشت تلخ ننویس

بفرما جلو ته صف مال خودمه
عزیزم براشون وقت بزارین، بیشتر از اونچه ک در توانتون هست باید باهاش بازی کنین، یا شما یا همسرتون، ای ...

نه شرایط شو دارم نه همسرم میخواد بیارم قوز بالا قوز میشه.

هیچ‌کس هم ندارم تنهام.مادرم دوره .خواهرم ندارم .دخترمم تنهاس.تفریحش مدرسه اس

اوهوم.باید تغییر کنم.کلا کودی هست .چند روز خوبه چند روز بده

بخدا دختر منم همینه وقبلا افتضاح بود الان خیلی بهتره لباساشم خیلی می‌ریزه من خودم سر ریخت پاش کردن خیلی غر می‌زنم اما تصمیم گرفتم کمکش کنم یاد بگیره

ناگفته نماند من خودم خیلی آدم بانظمی نیستم چطور یاد اون بدم

اتفاقا دختر منم لباساشو در میاره پرت میکنه منم به شوخی میگم این لباسا زیر پا مونده حتما آشغال با خند ...

دلم آتیش گرفت.من همش میخوام مسئولیت پذیر بارش بیارم.همش میخوام بهش چی یاد بدم .حتی تو بازی .کمال گرا هستم.اینطوری بهش فشار میارم.یه دقیقه شل نمیگیرم

نه شرایط شو دارم نه همسرم میخواد بیارم قوز بالا قوز میشه.هیچ‌کس هم ندارم تنهام.مادرم دوره .خواهرم ند ...

چی بگم والا چقدر شما شرایط خواهر منو دارید و دخترتون شرایط خواهرزادم وچقد دلم براش میسوزه 

فقط بازی، بغل، گفتگو همین و بس... 

عصبانی میشم میگم بزار به بابا زنگ بزنم بگم اذیتم میکنی سریع حرفمو گوش میده

آخه باباش گفته اگه حرفتو گوش نکرد زنگ بزن دیگه واسه مدرسه اش خوراکی نمیگیرم

دلم آتیش گرفت.من همش میخوام مسئولیت پذیر بارش بیارم.همش میخوام بهش چی یاد بدم .حتی تو بازی .کمال گرا ...

ببین هرچی سفت بگیری بدتره رهاش کن خوب میشه در عرض ۳ روز جواب میگیری

ماهمش میخواییم بچه هامون تک باشن

دلم آتیش گرفت.من همش میخوام مسئولیت پذیر بارش بیارم.همش میخوام بهش چی یاد بدم .حتی تو بازی .کمال گرا ...

اتفاقا منم خیلی ایده آلیستم آخه بهمن ماهی هستم 

ولی هر خرابکاری میکنه تو دلم میگم باشه بچه است خودمو آروم میکنم یاد بچگی های خودم میوفتم بهش حق میدن دختر من خیلی شلوغه تو فامیل معروفه خدااااا میدونه آلات که ۸ سالشه بازم من باید بهش بگم چیزی میخوری دستمال بنداز زیرش خونه کثیف نشه

چی بگم والا چقدر شما شرایط خواهر منو دارید و دخترتون شرایط خواهرزادم وچقد دلم براش میسوزه فقط بازی، ...

الانم دو هفته ای هست دوست جون جونیش باهاش قهره.سه سال دائم با هم هم خوب بودن و ارتباط داشتن.خودشم نمیدونه برای چی باهاش حرف نمیزنه میگه نکاهم هم نمیکنه.گفتم به رابطه شوند کار نداشته باشم.ولی اون خیلی غرور داره.نادرشم مغروه.دسگه باید با مادرش حرف بزنم .آشتی بدیم