2777
2789
عنوان

مامانم جلو بچم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 39 پست
میدونم بیماره. هرچی ب بابام میگم میگه مامانت مشکلاتش زیاده تو ب دل نگیر. کتکشو ب دل نگیرم؟ اینکه جلو ...

ببخشش اما فراموش نکن حتماً اونم پر از رنجه که این اتفاق افتاده مشابه این اتفاق برام و با این وجود میگم عزیزم سعی کن زیاد نری یا میری برای مدت طولانی اونجا نمونی 

من شاغلم بودم بچمو با خودم میبردم با اینکه کار دولتی بود و ارباب رجوع زیاد اما نمیزاشتم پیش کسی با ا ...

ببخشید مودب تر هم حرف بزنید بهتره. ب قول خودتون خونواده با فرهنگی دارید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب نرو مگه مجبوری ؟ بچه ۴ ماهه رو زد بعد تو و شوهرت تنهاش گذاشتین اومدین زنگ زدی بابات حاضرش کنه ؟چق ...

منم تعجب کردم  کتک خورد  داشت میرفت بهتربود بچه روهم بغل میکردن میبردن دیگه

لایک نکنید❤️

ببخشید مودب تر هم حرف بزنید بهتره. ب قول خودتون خونواده با فرهنگی دارید

ببخشید عزیزم بخدا فشارم رفت بالا خوندم سر بچه رو فشار داده 

بچت کریر داره؟بزار تو کریر به کارات برس میبینی که چقد آرومه چون حالت آغوش مادره

از اون مادر هم فاصله بگیر تا به خودش بیاد

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

شغل خونگی ندارم . آره نیاز دارم یکی کمکم کنه چون افسردگی بعد زایمان گرفتم حالم خیلی بده

حق میدم عزیزم من خودم همیشه تمام کارای خونمو میکردم خونه تکونی حتی میرفتم به بقیه کمک میکردم کسی کمکمم میکرد کارشو قبول نداشتم اصلا بچه اولمم تماما بدون یک روز کمک بزرگ کردم اما سر بچه دوم هم خودم کارامو کردم با سختی ولی شد ولی حسرت موند تو دلم حسرت کمک اندازه یه چای خوردن یا نیم ساعت بدون دغدغه خوابیدن حسرته یه کمک مادرانه دوستانه و... ولی خوب نشد 

ببخشید عزیزم بخدا فشارم رفت بالا خوندم سر بچه رو فشار داده بچت کریر داره؟بزار تو کریر به کارات برس م ...

خواهش میکنم. خودمم از دیشب حالم بده. بچم یجوری شده. حالت بهت زده داره. گیج شدم

حق میدم عزیزم من خودم همیشه تمام کارای خونمو میکردم خونه تکونی حتی میرفتم به بقیه کمک میکردم کسی کمک ...

بقیه کمک میکنن اما با آزار رسوندن ب من. خیلی مشکلات دیگه داشتم ک تا فردا هم بگم بازم تموم نمیشه. من آدمی نبودم تو خونه بشینم الان همه چی عوض شده حالم بده. اما میشینم خونه بچمو بزرگ میکنم تو محیط آروم خونه ک بچم دیگه این چیزارو نبینه

بقیه کمک میکنن اما با آزار رسوندن ب من. خیلی مشکلات دیگه داشتم ک تا فردا هم بگم بازم تموم نمیشه. من ...

دوست عزیزم میدونم آدم خونه نشستن نبودی ما خداروشکر الان بخاطر یه هدف بزرگ خونه نشستی اونم بزرگ کردن پسر گلته و بعدها بخودت بابت این روزا ک کم نیاوردی افتخار می کنی فیلم ببین. پادکست گوش بده شکرگزاری کن برای بچت داستان و شعر بخون خونه رو تمیز کن و غذاهای خوشمزه بذار تا هر جایی ک توان داری و خودتو از انرژی منفی که بهت میدن دور کن تو خیلی قوی هستی