2777
2789

سلام

به جای لگ ساپورت مشکی دارم میخوام همونو بپوشم میشه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قوانین باشگاهی که میری رو نمیدونم ولی بخاطر پوست خودت نپوش. مخصوصا مشکی. 

اسرار اَزَل را نه تو دانی و نه من/وین حرفِ معمّا، نه تو خوانی و نه من/هست از پس پرده گفت‌و‌گوی من و تو/چون پرده برافتد، نه تو مانی و نه من! -خیام

باشگاه معمولا با شورتک و تاپ میرن که

اگه کسی دلش نخواد چی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
چرا؟

پوست عرق میکنه بعد همین میشه باعث تیره شدن کشاله ران که همه خانوما بد شون میاد از این قضیه

اسرار اَزَل را نه تو دانی و نه من/وین حرفِ معمّا، نه تو خوانی و نه من/هست از پس پرده گفت‌و‌گوی من و تو/چون پرده برافتد، نه تو مانی و نه من! -خیام

قوانین باشگاهی که میری رو نمیدونم ولی بخاطر پوست خودت نپوش. مخصوصا مشکی.

یعنی ممکنه باشگاه اجازه نده؟

پوست عرق میکنه بعد همین میشه باعث تیره شدن کشاله ران که همه خانوما بد شون میاد از این قضیه

یعنی کشاله ران بقیه سفیده؟ عادیه که..

اره شورتک و شلوارک ازاد بهتره 

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

چه رشته ای میری؟ توی رزمی که قطعا اجازه نمیدن حتی که یونیفرم تهیه نکنی. حداقلش باشگاهی که من میرفتم نمیزاشت

چه رشته ای میری؟ توی رزمی که قطعا اجازه نمیدن حتی که یونیفرم تهیه نکنی. حداقلش باشگاهی که من میرفتم ...

بدنسازی میخوام کار کنم

نه بابا من هر بار یه مدل میرم کار ندارن چیه بیان اینجام گیر بدن بهمون؟!😐😅

با تیشرت و شلوار گشاد رفتم

با تاپ و شورتک رفتم 

با سویشرت و لگ رفتم 

با کراپ و دامن تنیس رفتم 😂کار ندارن هرجور راحتی برو

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄