2777
2789
عنوان

بالاخره دخترم باورکرد من باردار هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو برو اتاقت. لازمه بزنی با سیخ بکشیش؟

وا مگه من گفتم ک با سیخ کشتمش!؟دخترم ایقد نازو و ملوسه ک حتی وقتی میگم برو اتاقت بعد چند دقیقه خودم میزم نازشو میکشم دوباره بیاد پیشم چون سریع دلتنگش میشم!!!

وا مگه من گفتم ک با سیخ کشتمش!؟دخترم ایقد نازو و ملوسه ک حتی وقتی میگم برو اتاقت بعد چند دقیقه خودم ...

من از اون کلمه که گفتی تنبیهش میکنم گفتم نکن. همین!

قرار نیس این وسط الفاظ روانی رو بهم بدن

∘˙○˚.• ∘˙○˚.•ᯓᡣᯓ

من از اون کلمه که گفتی تنبیهش میکنم گفتم نکن. همین!قرار نیس این وسط الفاظ روانی رو بهم بدن

ولی شما نگفتی تنبیهش نکن گفتی تنبیه نکن عاقل باش!!!!!!!!شما هم غیر مستقیم  بهم گفتین بی عقل!!!!

ولی شما نگفتی تنبیهش نکن گفتی تنبیه نکن عاقل باش!!!!!!!!شما هم غیر مستقیم بهم گفتین بی عقل!!!!

فعلا که این وسط روانی فحشه خانم محترم!!!!!! یه سر به کتاب قانون بزن

∘˙○˚.• ∘˙○˚.•ᯓᡣᯓ

الهی ک هر چی ب صلاحته برات پیش بیاد عزیزم

ممنونم گلم انشاالله صحیح و سالم بغلش بگیری فدات شم 

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb

زنده باشن❤🐣

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑