2777
2789

چقد یهویی پیشرفت میکنن داشتم پستاشونو میدیدم که چقد اوایلش بی محتوا و چرت و بی کیفیت بودن عکساش 

از ی جایی که لایک پست هاش زیاد اینم انگار زندگی ازین رو به اون رو شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردم گنده شون میکنن وگرنه چی برا ارائه دارن که مفید و به درد بخور باشه؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مردم گنده شون میکنن وگرنه چی برا ارائه دارن که مفید و به درد بخور باشه؟

این حرفتو قبول دارم ولی خب تا وقتی مردم دنبال کننده هستن اینا هم پول پارو میکنن

همه کشورا رو رفتن 

ترکیه که براشون عادی شده ۶ باری رفتن 

پاریس و ویتنام و انتالیا و اسپانیا و... 

سفرای داخلی هم که براشون بچه بازیه 

به قیمت گذاشتن کل زندگیشون تو اینستا خیال نکنید فیلمشون ۷۰ درصد زندگی واقعیشون بعضی اوقات فقط فیلم ب ...

مجبورن فیلم بازی کنن تا استوری بگیرن دیگه پول دربیارن

از فضولی مردم پول درمیارن ،ما ایرانی ها عاشق اینیم از زندگی بقیه سردربیاریم وگرنه واقعا چرا باید برای کسی مهم باشه فلانی حامله ست فللانی بچه اش افتاد در حالی که هیچ نسبتی باهاش نداری اصلا تو خیابون ببینیش سلامش نمیدی 

اصلا به هیچ وجه دنبالشون نکنید هرکیو میبینی دست یکیو گرفته داره میرقصه یاچس،ناله دارن

حیف وقت و انرژیمون نیست

اینستامو پاک کردم فقط،از دست نی نی سایتم راحت میشدم خوب بود

این حرفتو قبول دارم ولی خب تا وقتی مردم دنبال کننده هستن اینا هم پول پارو میکننهمه کشورا رو رفتن ترک ...

متاسفانه ، همه حرف های شما درسته ، جای تاسف هست ، جالبه به نیازمندان هم کمک می کنن و فیلمشان دو منتشر می کنن ، ما رو کلا ایدعولوژی  می زنن !! من ۴۰ سال و اندی سن دارم ، مشکلات عجیبی که در این چند سال اومده از جاده فضای مجازی بود ، با جاده کاری ندارم