2777
2789

هرموقه تنبیهش میکنم بش میگم برو اتاقت منو نگا میکنه میگه میدونم الکی میگی و تو شیکمت هیچی نیست چون غذا خیلی میخوری شیکمت تپلو شده !!!تازه تو بغلم بود پاهاش نردیک شکمم ک یهو کوچولو ضربه زد چشامو ک وا کردم دیدم دخترم چشاشو گرد کرده بهم گف ددیه!؟!!!!سرمو تکون دادم ک اره ددیه بعد دوبار دیگه این صحنه تکرار شد و همچنان دخترم با ذوق  هربار چشاشو گرد میکرد تا اینکه ادای نفس کشیدن منو دراورد و بهم گف اره مامانی تو فقط میتونی اینجور نفس بکشی و این واقعا ددیه!!!!قبلا ک میزاشتم دسشو بزاره رو شکمم ک حرکت بچه رو حس کنه همش میگف الکی نگو خودت داری اینکارو میکنی!!!!عشقم ۳ سالشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخیییی

بیشتر توجه و عشقتو بزار پای بچه اول حداقل تا وقتی بچه دوم ۱ سالش میشه و میفهمه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

تنبیهش نکن. عاقل باش

بهشونم نگیم برو اتاقت؟؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤